Nyheder om arbejde og ledighed

Her kan du læse nyheder i kategorien Arbejde og ledighed

Få hjælp til at opfylde drømmen om et job

Jobcenter

Med en ny tilgang til sagsbehandling, er det lykkedes at hjælpe flere i gang med job eller en uddannelse. Det viser erfaringer fra projektet Vi vil mere, der nu er blevet et permanent tilbud. En ny film skal gøre det lettere at formidle tilbuddet om en helhedsorienteret indsats til nye familier.

Ny aftale skal få flere ledige i job

Arbejdsgivere, fagforeninger, ErhvervSilkeborg og Silkeborg Kommune har indgået en aftale, der skal sikre, at flere udsatte ledige kommer i job, og at virksomheder får adgang til den nødvendige arbejdskraft.

Flere flygtninge ud på arbejdsmarkedet

Rengøring i Silkeborg Kommune.

Silkeborg Kommune satser på at få flygtninge ind i brancher med gode jobchancer og fortæller om indsatsen på KL’s Integrationstræf 16 tirsdag 13. september.

Hjælp til at opfylde drømmen om et job

Jobcenter

Selv efter mange år på kontanthjælp lever drømmen om et liv med job og lønkonto. I Silkeborg hjælper et toårigt projekt med støtte fra Arbejdsmarkedsstyrelsen 50 familier på kontanthjælp med at realisere drømme.

Færre på kontanthjælp i årevis

Logo

Silkeborg har større held end de fleste kommuner med at få folk væk fra kontanthjælpen. En ny opgørelse viser, at der er markant færre på kontanthjælp uafbrudt i over 10 år.

Uddannelse bryder ledighed

Jobcenter Silkeborg Drewsensvej

Uddannelse er vejen ind på arbejdsmarkedet, også efter mange års ledighed. Det er erfaringen i Silkeborg Kommune, som i projektet ”Uddannelsesløft” investerer i at uddanne ufaglærte, der har været på kontanthjælp i mange år.