Nyheder om børn, unge og familie

Her kan du læse nyheder i kategorien Børn, skole og familie

Børnenes Kulturdag 2017

Eventyrbog

Børnenes Kulturdag er fyldt med gode kulturtilbud til børnene. Tag hele familien med til Børnenes Kulturdag søndag 12. marts 2017.

Elever har stemt

Eleverne fra de ældste klasser på 11 af Silkeborg Kommunes skoler har i dag været ved stemmeurnerne. Det har de været sammen med 63.000 andre danske elever.
På Vestre Skole i Silkeborgs sydlige bydel var der 46 stemmeberettige elever, heraf deltog 43.

Få hjælp til at opfylde drømmen om et job

Jobcenter

Med en ny tilgang til sagsbehandling, er det lykkedes at hjælpe flere i gang med job eller en uddannelse. Det viser erfaringer fra projektet Vi vil mere, der nu er blevet et permanent tilbud. En ny film skal gøre det lettere at formidle tilbuddet om en helhedsorienteret indsats til nye familier.

Skoleelever til stemmeurnerne

skolevalg på Vestre Skole

Torsdag d. 2. februar går en stor gruppe elever til stemmeurnerne. Der er udskrevet valg for 63.000 elever i udskolingen. I Silkeborg deltager 11 skoler i valget. En af skolerne er Vestre Skole hvor det er eleverne i 8a og 8b, der har kastet sig ud i valgkampen.

Børn fra 8 måneder får sproggave i Silkeborg

Sproggave

En tidlig og målrettet indsats er vigtig for en positiv sprogudvikling. Derfor får børn helt ned til 8 måneder udleveret en sproggave med værktøjer, der stimulerer sproget i Silkeborg Kommune.

Elever netværker med erhvervsfolk til fodboldkamp

Mikkel og Casper præsenterer projektet i London

Folkeskolerne i Silkeborg gik utraditionelle veje for at øge samarbejdet med det lokale erhvervsliv. Mandag 5. december kl 18:00 var kommunen nemlig kampsponsor for hjemmekampen mellem SIF og Sønderjyske på Mascot Park

Frikirkesagen – Hvad handler den om?

Tilfrosset sø

I 2010 og 2012 modtog Silkeborg Kommune to henvendelser med bekymringer for børn og unge med relation til den tidligere Byens Kirke og en præst i kirken.

Nye takster for 2017

Børn der kigger

Byrådet har godkendt nye takster for dagpleje, daginstitutioner, SFO og klubber pr. 1. januar 2017