Nyheder om børn, unge og familie

Her kan du læse nyheder i kategorien Børn, skole og familie

Elever åbner innovativ butik

Fredag d. 7. april kl. 18 slår 7. og 8. årgang fra Kjellerup Skole dørene op for en vaskeægte butik midt i Kjellerup. Butikken er kulminationen af et længere forløb, hvor eleverne har arbejdet med genanvendelse af plastik

Sundhedsplejersker styrker integration

Sundhedsplejerske Gitte Strøm sammen med flygtningefamilie.

Sundhedsplejersker fra Silkeborg Kommune bliver rustet med interkulturelle kompetencer, så de er klædt optimalt på til at deltage i integration af flygtningefamilier i lokalområdet.

Børnenes Kulturdag 2017

Eventyrbog

Børnenes Kulturdag er fyldt med gode kulturtilbud til børnene. Tag hele familien med til Børnenes Kulturdag søndag 12. marts 2017.

Elever har stemt

vakghandling-skolevalg 2017 - Vestre Skole

Eleverne fra de ældste klasser på 11 af Silkeborg Kommunes skoler har i dag været ved stemmeurnerne. Det har de været sammen med 63.000 andre danske elever.
På Vestre Skole i Silkeborgs sydlige bydel var der 46 stemmeberettige elever, heraf deltog 43.

Få hjælp til at opfylde drømmen om et job

Jobcenter

Med en ny tilgang til sagsbehandling, er det lykkedes at hjælpe flere i gang med job eller en uddannelse. Det viser erfaringer fra projektet Vi vil mere, der nu er blevet et permanent tilbud. En ny film skal gøre det lettere at formidle tilbuddet om en helhedsorienteret indsats til nye familier.

Skoleelever til stemmeurnerne

skolevalg på Vestre Skole

Torsdag d. 2. februar går en stor gruppe elever til stemmeurnerne. Der er udskrevet valg for 63.000 elever i udskolingen. I Silkeborg deltager 11 skoler i valget. En af skolerne er Vestre Skole hvor det er eleverne i 8a og 8b, der har kastet sig ud i valgkampen.

Børn fra 8 måneder får sproggave i Silkeborg

Sproggave

En tidlig og målrettet indsats er vigtig for en positiv sprogudvikling. Derfor får børn helt ned til 8 måneder udleveret en sproggave med værktøjer, der stimulerer sproget i Silkeborg Kommune.