Borgermøde om forebyggelse af indbrud

Få gode, konkrete råd til at undgå indbrud, når Det Kriminalpræventive Råd og TrygFonden sammen med Silkeborg Kommune og Midt- og Vestjyllands Politi inviterer til borgermøde torsdag den 9. november 2017.
Borgermoede_Goer dit hjem trygt

Ved du, hvordan du effektivt kan få tyven til at fravælge dit hjem? Det kan du få svar på til borgermødet 'Gør dit kvarter trygt'.

Hør Midt- og Vestjyllands Politi fortælle om de lokale forhold, Nabohjælp fortælle om kriminalitet og tryghed – og få tips fra indbrudstyven selv.

Det er torsdag den 9. november 2017 fra kl. 17.30-18.00 i JYSK arena, Ansvej 114, 8600 Silkeborg. I løbet af aftenen vil der være mad og drikke til både store og små.

Der vil være pædagoger fra en kommunal daginstitution til stede, som kan se efter børnene, mens I deltager i borgermødet.

Tilmelding skal ske senest søndag den 5. november 2017 på e-mail silkeborg@mannov.dk.

Oplys ved tilmelding dit navn, dit postnummer samt hvor mange I kommer. Har du børn med, der skal passes, skal du også oplyse deres alder.

Læs mere om aftenens program i invitationen her.