Mulighed for hjælp til transport og kørsel

Handicapkørsel er et tilbud om hjælp til transport til dig eller dine forældre.

Transportmidler

Handicapbil

Du eller dine forældre, kan søge om tilskud til at købe en handicapbil hos Sundheds- og Omsorgsafdelingen.

Kørestole, el-scootere og trehjulede knallerter og lignende

Du eller dine forældre, kan søge om kørestole, el-scootere, trehjulede knallerter og lignende hos Hjælpemiddelsektionen.

Handicapkørsel

Kørsel til læge og speciallæge

Du eller dine forældre, kan søge om og bestille kørsel til egen læge eller nærmeste speciallæge hos Borgerservice på telefon 89 70 20 13.

Kørsel til sygehus

Kørsel til sygehus varetages af regionen. Du eller dine forældre, skal henvende dig til patientbefordringen eller på det nærmeste regionshospital. Vil i vide mere om kørselsordningen, eller skal i bestille transport, kan i ringe til patientbefordringen på telefon 70 23 62 48.

Individuel handicapkørsel til fritidsaktiviteter

Du eller dine forældre, kan søge om individuel handicapkørsel til fritidsaktiviteter og bestille kørsel hos Sundheds- og Omsorgsafdelingen på telefon 89 70 18 53.

Bestilling af ture handicapkørsel ved Midttrafik

Hvis du eller dine forældre, er bevilget handicapkørsel af kommunen, kan du bestille ture hos Midttrafik på telefon 87 40 83 00