CVR-nummer til frivillige foreninger

Alle frivillige foreninger skal have et CVR-nummer for at kunne få udbetalt penge og modtage regninger fra kommunen. Foreninger med et CVR-nummer, skal være opmærksomme på, at I skal forny det hvert 3. år.
Børn der varmer op til idræt med hænderne i vejret

CVR-nummer til din forening

Alle frivillige foreninger, der modtager tilskud/betalinger fra en offentlig myndighed, skal have et CVR-nummer, som er knyttet til jeres forenings NemKonto.
I skal selv kontakte foreningens bank for at få CVR-nummeret knyttet sammen med NEM-kontoen - også hvis foreningen får et nyt CVR-nummer.

CVR-nummeret kan I oprette på Erhvervs- og Selskabsstyrelsens hjemmeside. Find linket under selvbetjeningsløsningen.

Det kræver en digital signatur eller en NemID at bestille/forny CVR-nummeret. Har I ikke en digital signatur eller NemID, kan I bestille det via linket under selvbetjeningsløsningen.

Forny CVR-registreringen

Jeres forening skal huske at forny CVR-nummeret hvert 3. år.

I vil automatisk få en mail, når det er tid til at forny CVR-nummeret. Det er derfor vigtigt, at jeres forenings mailadresse er rigtig og opdateret.

Hvis I ikke får fornyet CVR-nummeret, når det er tid, kan Silkeborg Kommune ikke udbetale penge eller sende regninger til foreningen.