Nyheder om Kultur, fritid og frivillige

Her kan du læse nyheder i kategorien Kultur, Fritid og frivillige

Børnenes Kulturdag 2017

Eventyrbog

Børnenes Kulturdag er fyldt med gode kulturtilbud til børnene. Tag hele familien med til Børnenes Kulturdag søndag 12. marts 2017.

The OverHEARD

Forest Megaphones

Kom og vær med til at skabe nye lydoplevelser gennem kunstprojektet The OverHEARD.

Åbningskoncert skyder 2017-kulturprojektet FACE i gang

FACE billede fra facebooksiden FACE Silkeborg

På søndag holder kulturprojektet FACE en åbningskoncert, der markerer starten på en række kulturelle tema-events på seks store kulturinstitutioner i Silkeborg Kommune i 2017, alle under overskriften FACE.

Silkeborg Slot bliver ”genopført” til sommer

Fra midt i juli og frem til regattafesten i august bliver Silkeborg Slot genopført på Slotsholmen. Det vil komme til at stå i al dens magt og vælde som det så ud, da bl.a. Christian den 4. boede og holdt fest der.

Nyt madpakkehus på Odden

Madpakkehus

Naturstyrelsen og Silkeborg Kommune tager første spadestik til et nyt madpakkehus på Odden, der skal indbyde til naturoplevelser for små og store helt tæt på byen.

Streetzone fortsætter

Skateranlæget Streetzone på Søndertorv

Skateranlægget, Streetzone på Søndertorv, bliver forlænget foreløbigt i år. Skaterne får således mulighed for at boltre sig på ramperne frem til 1. december 2017.
Samtidig arbejder kommunen på at skaterne kan skate på motorvejsoverdækningen (Discover Park) ved Silkeborg Højskole.