Nyheder om Kultur, fritid og frivillige

Her kan du læse nyheder i kategorien Kultur, Fritid og frivillige

Historien bag Silkeborg Slot

Christian Fischer

D. 28. juli blev Silkeborg Slot indviet ved et stort åbningsarrangement med omkring 3000 gæster. Et af arrangementets indslag var ved tidligere direktør for Museum Silkeborg, Christian Fischer, som holdt en forrygende tale om slottets historie. Læs hele talen her.

Silkeborg indvier sit nye stadion

JYSK Park

Silkeborg har fået et nyt, moderne fodboldstadion på Søholt. Mandag den 31. juli bliver JYSK Park indviet med et brag af en åbningsfest og den første store kamp mod ærkerivalerne fra AGF.

Gensyn med Silkeborg Slot

Visualisering af Silkeborg Slot

I år er det 250 år siden, at den sidste mursten forsvandt fra Silkeborg Slot. Derfor bliver slottet i år visualiseret i fuld størrelse – og Danmark kan fra 28. juli-20. august 2017 endnu engang føje Silkeborg Slot til samlingen.

Oline er nomineret i skrivekonkurrencen 500 ORD

Oline fra Silkeborg

Skrivekonkurrencen 500 ORD har modtaget 4177 indsendte historier. Alle historier er skrevet af børn og unge, og har en længde på 500 ord. Nu har en jury udvalgt de 20 bedste historier, og én af dem er skrevet af Oline fra Silkeborg.

Silkeborg får trailcenter til outdoor-aktiviteter

Kajakker

Silkeborg Kommune får 1,6 mio. kr. af LOA og DIF til et nyt trailcenter på grænsen mellem skov og by. Trailcentret skal gøre det lettere at bruge naturen til fysisk aktivitet, være naturligt samlingssted og inspirere til nye måder at bruge naturen.

Se Zulu Sommerbio i Silkeborg

Zulu Sommerbio 2017

Vi er glade for at kunne fortælle, at Zulu Sommerbio igen i år kommer til Silkeborg. Se herunder hvilke film du i år kan nyde under åben himmel.

Sidst opdateret