Nyheder om Kultur, fritid og frivillige

Her kan du læse nyheder i kategorien Kultur, Fritid og frivillige

Se Zulu Sommerbio i Silkeborg

Zulu Sommerbio 2017

Vi er glade for at kunne fortælle, at Zulu Sommerbio igen i år kommer til Silkeborg. Se herunder hvilke film du i år kan nyde under åben himmel.

Silkeborg har helt unikke festivaler

Festival of Wonder

European Festival Association har netop udpeget de 715 festivaler i 39 lande, som har fået tildelt det officielle EFFE-kvalitetsmærke (Europe for Festivals, Festivals for Europe). To af dem har hjemme i Silkeborg. Det er samme antal som Aarhus og København. Og dobbelt så mange som Hamborg.

Kom med til indvielsen af madpakkehuset på Odden

Madpakkehus paa Odden

Fredag den 5. maj indvies det nye madpakkehus på Odden i Silkeborg Langsø, og alle er velkomne. Små og store skovgæster kan glæde sig til et helt nyt uderum med plads til ophold i naturen, leg og læring.

Lydskulpturen Forest Megaphones bliver indviet

Skovmegafoner_nyhed 310317

Fredag den 7. april indvies lydskulpturen Forest Megaphones på Store Ø i Indelukket. Forest Megaphones er en del af kulturhovedstadsprojektet The Overheard, der inviterer publikum til at gå på opdagelse i naturens lyde.

Kom til borgermøde om Silkeborg Kommunes nye friluftsstrategi

Gudenåen

I Silkeborg Kommune er vi beriget med en unik og enestående natur, som giver mulighed for mange forskellige oplevelser. Den nye friluftsstrategi udstikker kursen for Silkeborg Kommunes ambitioner for friluftslivet. Friluftsstrategien er en del af Kommuneplan 2017, der lige nu er i høring.

Ny hal i Gødvad

Forberedelsen af en ekstra sportshal i Gødvad starter nu. Byrådet har afsat penge til projektering – og i alt er der afsat otte mill. kr. over de næste par år til at bygge hallen. Hal 2 kommer til at ligge umiddelbart i nærheden af den eksisterende hal ved Dybkærcenteret.
Der er nedsat en arbejdsgruppe med repræsentanter fra Silkeborg Kommune, Gødvad Lokalråd, Gødvad GIF, samt fra Gødvadskolen og Dybkærskolen.