Silkeborg løfter kulturårets sidste fuldmånebegivenhed til nye højder

Vi mødes i mørket, når Silkeborg slukker lyset i midtbyen lørdag 4. november 2017. Midtbyens mørke danner rammen for Move for Life // By i Mørke, der er en folkelig begivenhed med oplevelseskultur i byrummet.
Lanterner med lys i mørket

Hele regionen bevæger sig 4. – 5. november 2017 til Den europæiske Kulturhovedstads sidste fuldmånebegivenhed, Move for Life. Silkeborg bidrager med det lokale koncept By i Mørke, hvor byens borgere og foreninger står sammen om at skabe fællesaktiviteter inden for bevægelse, kunst og kultur. Den unikke kombination foregår kun i Silkeborg og går under navnet Move for Life // By i Mørke.

Vi mødes i mørket

Alle borgere, foreninger og kunstnere er inviteret med til at udforske byrummets muligheder i novembermørket. Fakler, lanterner, neonlys og månens skær oplyser de events, der kommer til at foregå under Move for Life // By i Mørke. Visionen er at gentænke den måde, vi normalt færdes i byrummet og at oplyse byen på nye måder i form af lys i bevægelse og kunstinstallationer.

Fuldmåneparaden

Startskuddet til Move for Life // By i mørke bliver en stor Fuldmåneparade 4. november, der kommer til at sno sig gennem byens gader. Pirater, høje blå væsner, en japansk lysdrage, spejdere, klovne, dykkere og lysende cykler er bare nogle af de elementer, der til sammen danner et bevægende optog igennem Silkeborgs mørklagte midtby. Fuldmåneparaden ender ved Torvet i Silkeborg, hvor gøglere med ildshows, sportsudøvere, musikere, bålfade og duften af mad vil sætte stemningen og afsættet for en række aktiviteter og events i Silkeborg midtby resten af aftenen.

Move for Life // By i Mørke er smeltet sammen af DGI Østjyllands event Move for Life og Silkeborg Kommunes event By i Mørke. Move for Life // By i Mørke er et unikt event, der har fokus på at skabe lysende og bevægende oplevelser i mørket.