Kom til borgermøde om Silkeborg Kommunes nye friluftsstrategi

I Silkeborg Kommune er vi beriget med en unik og enestående natur, som giver mulighed for mange forskellige oplevelser. Den nye friluftsstrategi udstikker kursen for Silkeborg Kommunes ambitioner for friluftslivet. Friluftsstrategien er en del af Kommuneplan 2017, der lige nu er i høring.
Gudenåen Kom og hør om den nye friluftsstrategi og få svar på dine spørgsmål. Til mødet vil et friluftspanel debattere strategien, og Christian Hjort fra DR3-programmet ”Alene i Vildmarken” vil fortælle om sine oplevelser i det fri.

Tid, sted og program

Tid: Tirsdag d. 21. marts kl. 19:00 – 21:00

Sted: Silkeborg Højskole, Platanvej 12, 8600 Silkeborg

Program:

19.00: Velkomst

19.10: Oplæg fra Christian Hjort, deltager i DR3-programmet ”Alene i Vildmarken” om rammerne for det gode friluftsliv

19.50: Silkeborg Kommune præsenterer friluftsstrategien

20.00: Paneldebat om friluftsstrategien. Panelet udgøres af:

• Søren Hald, Skovrider i Naturstyrelsen Søhøjlandet.
  • Liselotte Nis-Hanssen, Turistchef i VisitSilkeborg
  • Bjørn Søvsø Jensen, Outdoorkonsulent i DGI Midtjylland
  • Knud Vogelius, Kredsbestyrelsesmedlem i Friluftsrådet Søhøjlandet
  • Erik Skovgaard, Formand i Silkeborg Sti- og Sporbyggerlaug