Store 2017-kulturoplevelser i vente for Silkeborg

I dag præsenterede Aarhus 2017 det omfattende program for hele næste år. En lang række af aktiviteterne finder sted i Silkeborg Kommune.
Billede fra offentliggørelsen af programmet I dag blev det store program for Den Europæiske Kulturhovedstad Aarhus 2017 offentliggjort. Næste år byder på hundredvis af aktiviteter i hele Region Midtjylland, som strækker sig over hele året.

I Silkeborg betyder det mere end 20 forskellige kulturbegivenheder ud over det sædvanlige, der spænder fra udstillinger til festivaller og større events.

”Aarhus 2017 bliver en kreativ tour de force, med nye iscenesættelser, stribevis af åbninger, små og store begivenheder og festivals” sagde adm. direktør Rebecca Matthews og fastslog samtidig, at der vil være noget for enhver smag og enhver pengepung i det europæiske kulturhovedstadsår.

Det kan du opleve i Silkeborg

I Silkeborg Kommune bliver der rige muligheder for at tanke op på store kulturbegivenheder.

Kulturåret åbner med et brag, når hundredvis af Silkeborgs børn omdanner Odden til deres helt eget ønskeland.

På Museum Jorn bliver nordens to største malere, Jorn + Munch, ført sammen i et spektakulært første møde.

Silkeborgs traditionsrige Ildfestregatta åbner i 2017 med en bred vifte af kulturelle og folkelige oplevelser og får endnu højere flyvehøjde i samarbejde med projektet RiverArt, der skaber kunstneriske oplevelser langs Gudenåen.

FACE, der er et samarbejde mellem seks af Silkeborgs kulturinstitutioner, spørger hvad det er, vi finder så fascinerende eller tiltrækkende ved ansigter.

The Overheard inviterer alle til aktivt at tune ind på hverdagens lyde med store skulpturelle megafoner på Odden i Silkeborg, hvor der løbende vil være forskellige aktiviteter.

Læs hele programmet for 2017 i Silkeborg.