Nyheder om Natur

Her kan du læse nyheder i kategorien Natur

Faunabro nomineret til byggepris

Faunabroen ved dyrhaven

Faunapassagebroen på motorvejen ved dyrhaven på Kejlstruphøjvej (tidl. Kastaniehøjvej) er blandt de smukkeste betonbyggerier i Danmark. Broen er nomineret til en såkaldt ”In-situ”-pris, som betyder, at broen er støbt på stedet.

Nyt madpakkehus på Odden

Madpakkehus

Naturstyrelsen og Silkeborg Kommune tager første spadestik til et nyt madpakkehus på Odden, der skal indbyde til naturoplevelser for små og store helt tæt på byen.

Ny hjemmeside om gå-ruter langs Gudenåen

Trækstien nord for Silkeborg

Det skal være lettere at finde de gode gåture og naturoplevelser langs Gudenåen. Derfor har Silkeborg Kommune lanceret en ny hjemmeside om Trækstien, der følger Gudenåen fra Silkeborg til Randers.

Nu skæres grøden i Gudenåen

Trust

Grødeskæring 2016 i Gudenåen på strækningen Silkeborg til Tange Sø er igangsat nu, hvor vandstanden er steget kraftigt igennem nogle dage.

Ud i naturen i pramdragernes spor

Trækstien

Naturstyrelsen og Silkeborg Kommune indvier fredag 3. juni Trækstien ved Gudenåen, som er renoveret på seks kilometer ved Silkeborg.

GudenåSamarbejdet har ansat netværkskoordinator

Netværkskoordinator for Gudenåsamarbejdet Gundhild Nielsen

GudenåSamarbejdet har ansat Gunhild Øeby Nielsen pr. 15. marts 2016 som netværkskoordinator. GudenåSamarbejdet er et samarbejde mellem de 7 Gudenåkommuner – Hedensted, Horsens, Skanderborg, Silkeborg, Viborg, Favrskov og Randers – og har som formål at synliggøre og udvikle de mange muligheder, Gudenåen og Gudenåens opland rummer.