Nyheder om selvbetjening

Her kan du læse nyheder i kategorien Selvbetjening

Har du modtaget et fysisk brev fra os?

Postkasse

Flere silkeborgensere vil i disse dage modtage breve fra kommunen i fysisk form – og ikke i deres Digitale postkasse, sådan som det almindeligvis foregår.

Informationsmøder om Digital Post

Silkeborg Medborgerhus

I løbet af august og september inviterer Silkeborg Kommune til informationsmøder om Digital Post, hvor du kan blive klogere på eller få hjælp til at komme godt i gang med Digital Post.

Har du styr på Digital Post?

Fra messen "A Technicolor Dream" i april 2014.

På fredag kan du møde medarbejdere fra Borgerservice på Torvet i Silkeborg. De står klar til at svare på dine spørgsmål om den digitale postkasse og tilbyder samtidig en lækker kop friskbrygget kaffe eller the.

Nye digitale løsninger på vej

Mand med computer bruger NemID

Skal du giftes? Skifte læge? Eller melde din cykel stjålet? Fra den 1. december bliver det obligatorisk at betjene dig selv på nettet på flere områder.

Digitalt pilotprojekt udvider

Tekst: Hjælp til digital selvbetjening hotline 70 20 00 00

Nu kan samtlige borgere i Region Midtjylland få hjælp til at hjælpe sig selv med digital selvbetjening. Et pilotprojekt startet af syv østjyske kommuner heriblandt Silkeborg Kommune udvides nu til at omfatte alle 19 kommuner i Region Midtjylland.