Nyheder om Seniorer og pensionister

Her kan du læse nyheder i kategorien Seniorer og pensionister

Tilskud til frivilligt arbejde med ældre

Funder Plejecenter

Silkeborg Kommune yder tilskud til foreninger, råd og frivillige inden for Sundheds- og Omsorgsområdet. Ansøgningsfristen er 27. oktober - læs mere om kriterierne for støtte og om, hvordan du søger.

Tid til influenzavaccination

Læge giver influenzavaccination til patient

Vinter og influenza hænger uløseligt sammen. Feber, ondt i halsen og muskelsmerter er bare nogle af de mange bivirkninger, der er ved at få influenza. Hører du til risikogruppen, kan du blive vaccineret gratis.

Alle har ret til rene tænder

Tandplejer oplærer plejepersonale på ældrecenter i god tandpleje

Mere appetit på livet, færre smerter og glæden ved at nyde et veltillavet måltid er bare nogle af de fordele, en sund mund giver.

Huskedagen: Demens på dagsordenen

Skuespillere Sonja Oppenhagen og Rikke Wölck

1327 mænd og kvinder i Silkeborg Kommune har demens. En sygdom, som vi går sammen om den 23. september, når det er årets Huskedag.

Valg til Seniorrådet: 20 kandidater stiller op

Ældre borgere i Medborgerhuset i Them

Oven på fire opstillingsmøder på henholdsvis Rosengårdcentret, Alhuset i Kjellerup, Gjern Kultur- og Idrætscenter og Toftebjerg Medborgerhus i Them, stiller 20 kandidater op til valget til Seniorrådet.

Ny proces skal løfte hjemmeplejen

Hans Jørgen Hørning holder oplæg om Den Gode Hjemmepleje

Silkeborg Kommune og Ældre- og handicapudvalget ønsker at gøre hjemmeplejen endnu bedre. Derfor sætter de nu gang i en proces, der, gennem borgerinddragelse, skal belyse området og øge kvaliteten

Hundredvis af ældre var en tur i cirkus

Ældre i cirkus

I går skiftede hundredvis af ældre deres vante rammer på plejecentrene ud med et cirkustelt. Cirkusforestillingen var med til at fejre, at vi i Silkeborg Kommune er godt i gang med projektet ”Det Gode Hverdagsliv”.

Silkeborg bruger flere penge på de ældre

Frivillig cykler med ældre i rickshaw

Silkeborg Kommune er en af de få kommuner i landet, der har prioriteret flere penge til de ældre målt pr. borger over 80 år i 2017 sammenlignet med sidste år