Events og kampagner

Hvert år sætter vi fokus på god hygiejne på mange forskellige måder. Vi involverer både børn og voksne med sjove kampagner og masser af aktiviteter.
Events og kampagner

På denne side kan du læse mere om, hvor i kommunen vi kommer, og hvad vi vil lave. Du kan også læse om de konkurrencer vi afholder og hvad du kan vinde, hvis du har lyst til at være med. Du kan selvfølgelig også blive klogere på, hvorfor vi gør, som vi gør, når vi arbejder med hygiejne.

Hvordan mon Silkeborg Kommune ville se ud, hvis du ikke kunne komme på et toilet?

Den 19. november er det global toiletdag. En dag, som udspringer af den meget alvorlige situation, at mere end 2,5 milliarder mennesker verden over lever uden ordentlig sanitet - og at 1,1 milliarder mennesker forretter deres nødtørft under åben himmel.

Ifølge FN vil toiletter til hele verdens befolkning kunne redde flere end 200.000 børn hvert år.

Vi tager adgangen til et toilet for givet herhjemme, men det er altså en ukendt luksus i dele af den tredje verden.

Hygiejne kick off i uge 38

I uge 38 skete der en masse i Silkeborg Kommune. Vi satte fokus på god hygiejne i dit hjem, på dit arbejder og mange andre steder.

Alle børn var blandt andet inviteret til at komme ned på Silkeborg og Kjellerup Bibliotek og være med i konkurrencen om at synge den bedste vaske-hænder-sang. En stor tak til alle søde og modige børn, som sang flotte sange for os.

Det blev 9-årige Maria, som løb med sejren. Se hendes video her: