Nyheder om Veje, trafik og transport

Her kan du læse nyheder i kategorien Veje, Trafik og Transport

Cykelsti Gjessø

Cyklist

Cyklisterne skal have bedre forhold på Gjessø Bakke. Der er afsat godt 13 mill. kr. frem til 2020

Faunabro nomineret til byggepris

Faunabroen ved dyrhaven

Faunapassagebroen på motorvejen ved dyrhaven på Kejlstruphøjvej (tidl. Kastaniehøjvej) er blandt de smukkeste betonbyggerier i Danmark. Broen er nomineret til en såkaldt ”In-situ”-pris, som betyder, at broen er støbt på stedet.

Hylder sportshelt

Eskild Ebbesens Passage

Silkeborg Kommune opkalder plads efter roeren Eskild Ebbesen, som er blevet optaget i Hall of Fame. Eskild Ebbesen har vundet tre OL-guldmedaljer og 6 verdensmesterskaber.

Streetzone fortsætter

Skateranlæget Streetzone på Søndertorv

Skateranlægget, Streetzone på Søndertorv, bliver forlænget foreløbigt i år. Skaterne får således mulighed for at boltre sig på ramperne frem til 1. december 2017.
Samtidig arbejder kommunen på at skaterne kan skate på motorvejsoverdækningen (Discover Park) ved Silkeborg Højskole.