Nyheder om Veje, trafik og transport

Her kan du læse nyheder i kategorien Veje, Trafik og Transport

Ringvejen delvist spærret

Ringvejen delvist spaerret

Frem til midten af oktober 2017 renoverer vi asfalten på Ringvejen, så I kan få en bedre køreoplevelse. Det betyder, at du som bilist skal være opmærksom på omkørsler i perioden. Læs mere om vejarbejdets 6 etaper.

Herningvej spærres

Spaerring af Herningvej

Fra mandag den 23. oktober 2017 til og med lørdag den 23. december 2017 vil Herningvej være delvist eller helt spærret i forbindelse med tilslutningen af et nyt boligområde. Læs mere om omkørslen.

Søvej og Søgade spærres

Kort over Søgade og Søvej

I forbindelse med bilfestivalen Automania spærres Søvej og Søgade fra den 25.- 27. august. Det er derfor ikke muligt at parkere på p-pladserne i området.

Østergade får make-over

Østergade

Det nye Torv er for længst taget i brug, nu er turen kommet til Østergade. I uge 37 starter renoveringen af gaden, der får samme granitbelægning som Torvet og med Jornsk aftryk.

Nye motorvejsskilte viser vej til Silkeborg

Nye motorvejsskilte viser vej til Silkeborg

Det må være dansk rekord for en by ved motorvejsnettet. Ikke mindre end seks af de velkendte, brune skilte til turistattraktioner er på vej op langs Silkeborgmotorvejen. De skal guide turisterne til et af verdens mest velbevarede moselig, verdens ældste hjuldamper i drift og Nordeuropas største ferskvandsakvarium og dyrepark.

Nyt lyskryds skal minimere kø på Søholt

Nyt kryds paa Soeholt

31. juli lyder første fløjt på Jysk Park. Det vil skabe øget trafik på Søholt. Derfor forbedrer Silkeborg kommune forholdene omkring Søholt og etablerer et nyt lyskryds.

Sidst opdateret