Nyheder om Veje, trafik og transport

Her kan du læse nyheder i kategorien Veje, Trafik og Transport

Kommunen overtager Ringvejen

ringvejen silkeborg

Da motorvejen åbnede sidste år overtog Silkeborg Kommune ansvaret for Ringvejen.
Vejdirektoratet og Silkeborg Kommune var enige om, at vejen skulle overdrages i en rimelig
stand. Og det blev aftalt at kommunen får en refusion på 5,3 mio. kr. for de 14 km ringvej. Pengene skal primært bruges til at udbedre kørebaner, cykelstier og signalanlæg.

Faunabro nomineret til byggepris

Faunabroen ved dyrhaven

Faunapassagebroen på motorvejen ved dyrhaven på Kejlstruphøjvej (tidl. Kastaniehøjvej) er blandt de smukkeste betonbyggerier i Danmark. Broen er nomineret til en såkaldt ”In-situ”-pris, som betyder, at broen er støbt på stedet.

Hylder sportshelt

Eskild Ebbesens Passage

Silkeborg Kommune opkalder plads efter roeren Eskild Ebbesen, som er blevet optaget i Hall of Fame. Eskild Ebbesen har vundet tre OL-guldmedaljer og 6 verdensmesterskaber.

Streetzone fortsætter

Skateranlæget Streetzone på Søndertorv

Skateranlægget, Streetzone på Søndertorv, bliver forlænget foreløbigt i år. Skaterne får således mulighed for at boltre sig på ramperne frem til 1. december 2017.
Samtidig arbejder kommunen på at skaterne kan skate på motorvejsoverdækningen (Discover Park) ved Silkeborg Højskole.