Nyheder om Veje, trafik og transport

Her kan du læse nyheder i kategorien Veje, Trafik og Transport

Regattaen: Her lukkes veje og parkeringspladser

kort over vejspærringer under regattaen 2017

For at gøre plads til fest i gaden vil flere veje og parkeringspladser i midtbyen blive lukket under Ildfestregattaen 15.- 19. august. Få et overblik over hvilke veje og parkeringspladser det berører.

Nyt lyskryds skal minimere kø på Søholt

Nyt kryds paa Soeholt

31. juli lyder første fløjt på Jysk Park. Det vil skabe øget trafik på Søholt. Derfor forbedrer Silkeborg kommune forholdene omkring Søholt og etablerer et nyt lyskryds.

Spærring af Vestre Ringvej og Nordre Ringvej

Spaarring af Vestre Ringvej

Vestre Ringvej og Nordre Ringvej bliver spærret, inden for perioden 19. juni til 10. juli 2017, da Vestre Ringvej skal forhøjes to steder, så vejen ikke bliver oversvømmet af Silkeborg Langsø.

Kommunen overtager Ringvejen

ringvejen silkeborg

Da motorvejen åbnede sidste år overtog Silkeborg Kommune ansvaret for Ringvejen.
Vejdirektoratet og Silkeborg Kommune var enige om, at vejen skulle overdrages i en rimelig
stand. Og det blev aftalt at kommunen får en refusion på 5,3 mio. kr. for de 14 km ringvej. Pengene skal primært bruges til at udbedre kørebaner, cykelstier og signalanlæg.