Ringvejen spærret

Fra den 23. august 2017 til midten af oktober 2017 renoverer vi asfalten på Ringvejen, så I kan få en bedre køreoplevelse. Det betyder, at du som bilist skal være opmærksom på omkørsler i perioden. Læs mere om vejarbejdets 5 etaper.
Ringvejen delvist spaerret

Funder Bakke, Vestre Ringvej og Nordre Ringvej får i de kommende måneder renoveret asfalten. Asfaltarbejdet strækker sig fra den 23. august 2017 til midten af oktober 2017 og finder sted i følgende 5. etaper:

1. Funder til Herningvej
2. Herningvej til Søndre Ringvej
3. Søndre Ringvej til Nørrevænget
4. Nørrevænget til Kejlstrupvej
5. Kejlstrupvej til Ansvej

Her er en foreløbig plan over vejarbejdets 5 etaper, men datoerne kan blive skubbet pga. vind og vejr. Planen opdateres løbende her på siden. Vi håber på forståelse for de gener, asfaltarbejdet måtte medføre.

Funder til Herningvej
23/8 – 7/9

Det vil i hele perioden være muligt at køre på strækningen, men bilister kan ikke køre ud på Ringvejen fra Funder Skolevej, Funder Allé og Funder Tværvej. Her skal du i stedet følge omkørslen af Funder Kirkevej til Vestre Højmarksvej. Det er stadigvæk muligt at køre ind ad de nævnte veje fra Ringvejen. 

Cyklister kan færdes uhindret på cykelstien.

 

Herningvej til Søndre Ringvej
7/9 – 26/9

Ringvejen vil være spærret i perioden, og der vil blive lavet omkørsel syd for Vestre Ringvej ad Herningvej, Søndre Ringvej. Ringvejen er dog ikke spærret for de, der bor i området, og har udkørsel til vejen. Her vil der være udkørsel via Lysbrogade. Nord for Vestre Ringvej skal trafikken via Kærsgårdsvej. 

Adgang til Scandic og Langsøhus er via Udgårdsvej.

Cyklister kan færdes uhindret på cykelstien.

 

Søndre Ringvej til Nørrevænget
26/9 - 29/9

På dette stykke vil veje ud til Nordre Ringvej blive lukket. Mens arbejdet står på, er der omkørsler ad Viborgvej til Balle Kirkevej og Hvinningdalvej til Herningvej. Så vidt muligt vil krydset ved Nørrevænget ikke blive lukket.

Cyklister kan færdes uhindret på cykelstien

 

 

Nørrevænget til Kejlstrupvej

Strækningen vil i denne periode være lukket helt. Det samme vil krydset ved Nørrevænget, Bredhøjvej, og vi henviser derfor til at bruge Viborgvej eller Kejlstrupvej for adgang til området.

Cyklister kan færdes uhindret på cykelstien.

 

Kejlstrupvej til Ansvej

Nordre Ringvej vil være lukket fra Kejlstrupvej til Ansvej.

Cyklister kan færdes uhindret på cykelstien.

For alle etaper gælder det, at der vil blive foretaget trafikregulering, der hvor veje krydser Ringvejen. Som bilist skal du derfor være forberedt på, at der kan forekomme ekstra ventetid ved krydsene.

Sidst opdateret