Vi ved, hvor du skal starte

Vi dyrker og gøder vores stærke iværksættermiljø ved at tilbyde kvadratmeter, kurser, netværk og sparring lige fra oprettelse af cvr-nummer over første ordre til den første million. Vi er ambitiøse og stræber efter at blive kendt som et sted, hvor iværksættere har succes.
iværksaettere vi ved hvor du skal starte

Iværksættere er vigtige for vores erhvervsudvikling. Iværksættere står for næsten 10 procent af arbejdspladserne i Silkeborg Kommune, og vi ligger helt i top i regionen når man kigger på etableringsraten for nye virksomheder, deres evne til at overleve og skabe job.

Faktisk kan en stor del af væksten i vores økonomi tilskrives iværksættere. Nye virksomheder har nemlig også en stor betydning for, at der skabes dynamik og produktivitet i det etablerede erhvervsliv.

Det sker bl.a. ved, at iværksætterens nye produkter og løsninger, udfordrer eksisterende virksomheder, så de må optimere og udvikle deres produktion. Mens andre iværksættere, gennem deres produkter eller services, grundlæggende ændrer andre virksomheders forretningsmodeller og vækstmuligheder i en positiv retning.

Se vores tilbud til iværksættere - erhvervSilkeborg G-kraft

Se videoen "Vi ved, hvor du skal starte"

Fart på strategien - fart på Silkeborg

Du kan læse om alle de handlinger der skal sætte fart på Silkeborg Kommunes erhvervsstrategi i Erhvervshandleplan 2017 (PDF).