41 gazellevirksomheder i Silkeborg Kommune

Antallet af gazeller i Silkeborg Kommune er steget med 64 % siden sidste års kåring. Kommunen har nu det største antal gazeller i Region Midtjylland udenfor Aarhus.
Gazelle Børsen har netop kåret årets gazeller og de 41 af dem kommer fra Silkeborg Kommune.

”Det er glædeligt at se, at så mange af vores virksomheder i den grad er i vækst. At hele 41 virksomheder netop er kåret som gazeller, vidner om en rigtig god udvikling for erhvervslivet her i Silkeborg. Jeg vil gerne ønske gazellerne og os alle i Silkeborg Kommune tillykke. For når det går godt for virksomhederne, skaber det jobvækst og optimisme i hele det omkringliggende samfund”, lyder det fra borgmester Steen Vindum.

24 helt nye gazeller i Silkeborg
Blandt de udnævnte gazeller i Silkeborg er hele 24 kåret for første gang, og en enkelt virksomhed har opnået sin 6. gazellekåring. Det er rådgivningsvirksomheden Kaastrup Andersen, som år efter år manifesterer virksomhedens fremragende resultater.

Til sammenligning er der i Herning Kommune kåret 26 gazeller, i Ikast-Brande 20, og der er 35 gazeller i henholdsvis Horsens og Viborg.

For at blive kåret som gazelle skal man som virksomhed som minimum fordoble enten nettoomsætningen eller bruttoresultatet over de seneste fire år. På landsplan er der i år udnævnt 1.805 gazeller.

Yderligere oplysninger:

Borgmester Steen Vindum, Silkeborg Kommune, mobil 26 29 37 32

De 41 gazellevirksomheder i Silkeborg er:
  • AL-Syn ApS
  • Ans Vognmandsforretning A/S