Erhvervsmøde om jagten på arbejdskraft

Hvordan kan Silkeborg Kommune hjælpe de lokale virksomheder med at skaffe kvalificeret arbejdskraft?
Det er et at de store spørgsmål når borgmester Steen Vindum inviterer til årets sidste erhvervsmøde for alle kommunes virksomheder. Det sker tirsdag 29. november i Arene Midt, Kjellerup.
På mødet vil borgmesteren bl.a. se tilbage på erhvervsåret 2016 og komme med sine forventninger til 2017. Og som sagt vil der blive stillet skarpt på en af tidens helt store udfordringer for mange virksomheder: Manglen på kvalificeret arbejdskraft.
SilkeborgMotorvejen - byggeri af broen over Gudenåen

En ny undersøgelse fra DI viser, at hver tredje virksomhed søger forgæves efter medarbejdere, og flere og flere virksomheder må opgive at finde de medarbejdere de har brug for til at løse deres opgaver, og udvikle deres forretning.

Program:
Kl. 16.00 – 16.30:
Del 1: Status på erhvervsåret 2016
Status på erhvervsåret 2016 og forventning til 2017 ved borgmester Steen Vindum

Kl. 16.30 – 17.30:
Del 2: Jagten på den gode medarbejder
Silkeborg Kommune jagter talenter med dig. Konkrete initiativer der hjælper din virksomhed med at finde den næste medarbejder ved udviklingschef Gregers Pilgaard
Tre lokale virksomheder der går nye veje i jagten på den næste medarbejder
• Kjellerup VVS – Ejer Claus Egholm
• Constructa – Markedschef Tim Lykke Jensen
• Kingo Karlsen – HR-ansvarlig Liselotte Lyngvad
Jobcenter Erhverv: Sådan hjælper vi din virksomhed ved afdelingsleder Dorthe Nørgaard

Kl. 17.30 – 18.00:
Debat om dagens temaer og spørgsmål til borgmesteren

Kl. 18.00 – 19.00:
Netværk og spisning

Bemærk at der er et begrænset antal pladser. Tilmelding efter ”først til mølle” på dette link erhvervsmoede-i-arena-midt-2016
Vi glæder os til at se dig.