Jyske Bank er tæt på byggestart i Erhvervskorridoren

Silkeborg Kommune har netop udstedt byggetilladelsen til det første byggeri i Erhvervskorridoren ved Silkeborgmotorvejen.
Erhvervskoridoren Med byggetilladelsen kan Jyske Bank sætte gang i nedrivningen af en mindre del af det eksisterende byggeri på Neckelmann-grunden. Det nye byggeri begynder efter planen sidst på året.

"Det bliver en god dag, for det er en ønskestart på udviklingen af vores nye erhvervsområde, halvandet år før motorvejen er færdig. Det styrker forventningerne om, at virksomheder i stort tal vil rykke ind i Erhvervskorridoren i de kommende år," siger borgmester Steen Vindum.

Jyske Bank bygger omkring 7.000 kvadratmeter i den vestlige del af Erhvervskorridoren ved Silkeborgmotorvejen. Her bliver der omkring 300 arbejdspladser inden for it og finans plus produktionskøkken til bankens kantiner.

”Silkeborgmotorvejen har afgørende betydning for, at vi vælger at placere bankens nybyggeri i Silkeborg. Vejen gør Silkeborg og hele området meget attraktivt for erhvervslivet, og vi og vores lejer Bankdata får de bedste betingelser i det nye erhvervsområde klos op ad motorvejen," siger bankdirektør Leif Flemming Larsen, Jyske Bank.

Første del af byggeriet sker i overensstemmelse med den gældende lokalplan. På vej til politisk behandling er et forslag til lokalplan for den centrale del af Erhvervskorridoren. Det indeholder også en strukturplan for hele området, inklusive Neckelmann-grunden.

Læs mere om Silkeborgmotorvejen  og Erhvervskorridoren