Kommuneplan 2017-2028 er i forhøring

Politikerne i Silkeborg har d. 2. maj besluttet, at sende Kommuneplan 2017-2028 i forhøring
Foto

I perioden 4. maj til 1. juni 2016 har du og alle andre borgere, virksomheder, foreninger, lokalråd mv. mulighed for at få indflydelse på den nye kommuneplan, der skal vedtages i sommeren 2017.

Denne forhøring er en dialog med offentligheden, før der endnu er truffet politisk beslutning om, hvad kommuneplanen skal ende ud i. Der er altså rig mulighed for at påvirke resultatet, hvis du giver din mening til kende!

Forhøringen tager udgangspunkt i syv temaer, som Økonomi- og Erhvervsudvalget har godkendt, og som du kan læse meget mere ved at følge linket Kommuneplan 2017-2028.

Temaerne repræsenterer områder, som Økonomi- og Erhvervsudvalget mener, skal have særligt fokus i den nye kommuneplan. Hvis du har forslag eller idéer, der ligger uden for disse temaer, er de naturligvis også velkomne.

I forhøringen tager vi kontakt til interessenterne på mange forskellige måder: Vi bruger de traditionelle trykte medier som fx aviserne, vi benytter os af de sociale medier som fx Facebook, vi bruger kommunens egen hjemmeside, og endelig tager vi direkte fat i vores lokalråd, som er et vigtigt led i kommunikationen med borgerne.

HUSK at sidste frist for input og forslag til forhøringen er 1. juni 2016!

Du kan se Økonomi- og Erhvervsudvalgets beslutning om igangsætning af forhøring af Kommuneplan 2017-2028 her (punkt nr. 2).

Vi forventer at have et forslag til Kommuneplan 2017-2028 klar til offentlig høring i februar 2017.

nr. 1
Indsendt af: Tatiana Gjerulff
Dato:
Høringsvar vedr. Kommuneplan 2017-2028 er i forhøring
Jeg synes det er så ærgerligt at vi i Silkeborg, har så skøn en natur, men den bliver ikke udnyttet.
Jeg synes at Lunden kunne gøres meget bedre, hvis der blev indrettet små kroge hvor man kan sidde lidt privat, måske et område hvor man kan grille (tænk på botanisk have i Århus)
Der mangler et udendørs træningsareal (jeg ved godt der er lidt maskiner i Lunden, men de er altså ikke meget værd)
Så mange unge mennesker er igen begyndt at stå på skateboard og løbehjul, så giv dem da noget ordentligt udendørs, noget med nogle ordentlige ramper, lys og gerne musik (det er altså også hyggeligt at se på for os der ikke skater)

Så ja, mit bud er generel bedre udnyttelse af parkområder