Nyheder om kommunen

Her kan du læse nyheder i kategorien Kommunen

Kommunen Informerer

Kommunen Informerer uge 21, 2017

Kommunen informerer én gang om ugen i Ekstraposten. Se den seneste og tidligere annoncesider her på siden.

Vind prisen for årets lokalområde 2017

Årets lokalområde 2017

Prisen går til et område, der har gjort en særlig indsats for at styrke livet i lokalområdet. Med prisen følger 40.000 kr. til det projekt, der står øverst på områdets ønskeliste.

Er dit pas udløbet?

Pas

Borgerservice i Silkeborg holder ekstra åbent for udstedelse af pas hver tirsdag fra 2. maj til 20. juni.

Sirenerne hyler onsdag 3. maj

Den første onsdag i maj er Store Hyledag. Den 3. maj klokken 12.00 tester politiet og Beredskabsstyrelsen sirenerne og app’en Mobilvarsling landet over.

Ny planchef

Planchef Trine Skammelsen

Ny Planchef i Silkeborg Kommune starter 1. maj
Silkeborg Kommune er midt i en af de største forandringer i byens historie.

Faunabro nomineret til byggepris

Faunabroen ved dyrhaven

Faunapassagebroen på motorvejen ved dyrhaven på Kejlstruphøjvej (tidl. Kastaniehøjvej) er blandt de smukkeste betonbyggerier i Danmark. Broen er nomineret til en såkaldt ”In-situ”-pris, som betyder, at broen er støbt på stedet.

Elever har stemt

vakghandling-skolevalg 2017 - Vestre Skole

Eleverne fra de ældste klasser på 11 af Silkeborg Kommunes skoler har i dag været ved stemmeurnerne. Det har de været sammen med 63.000 andre danske elever.
På Vestre Skole i Silkeborgs sydlige bydel var der 46 stemmeberettige elever, heraf deltog 43.