Nyheder om kommunen

Her kan du læse nyheder i kategorien Kommunen

Kommunen Informerer

Kommunen Informerer uge 38, 2017

Kommunen informerer én gang om ugen i Ekstraposten. Se den seneste og tidligere annoncesider her på siden.

Indbydelse til præmiering af smukt byggeri

Præmiering af smuk arkitektur

Hvert andet år på Arkitekturens Dag præmierer byrådet bygninger og anlæg, der er udført med arkitektonisk kvalitet, og som er med til at gøre kommunen smukkere.

Borgmesteren fremlægger første forslag til næste års budget

Penge

Mange ting går godt i Silkeborg Kommune, men der er også udfordringer i næste års budget. På byrådets årlige budgetseminar 24. og 25. august 2017 fremlagde borgmester Steen Vindum det første forslag til budgettet for 2018 og overslagsårene 2019-21.

Oustruplund bliver højskole i 2018

Den tidligere døgninstitution Oustruplund

I august 2018 slår en ny højskole dørene op og bringer liv i den tidligere døgninstitution Oustruplund vest for Kjellerup, som i 184 år var rammen om Danmarks ældst fungerende døgninstitution.

Fællesskaber baner vejen til fremtidens velfærd

Fårvang

Når borgere, foreninger, virksomheder og kommunen arbejder sammen opstår nye veje til fællesskaber. Fremtidens fællesskaber skal bidrage til at løse sociale udfordringer i Silkeborg Kommune. Et nyt Samskabelsesråd er første skridt på vejen.