Nyheder om kommunen

Her kan du læse nyheder i kategorien Kommunen

Kommunen Informerer

Kommunen Informerer uge 47, 2017

Kommunen informerer én gang om ugen i Ekstraposten. Se den seneste og tidligere annoncesider her på siden.

Silkeborg til innovationsminister Sophie Løhde: Hjælp os!

Sophie Løhde besøger Marienlund

Torsdag 9. november 2017 besøgte innovationsminister Sophie Løhde det nye, topmoderne Marienlund Plejecenter i Silkeborg. Her drøftede hun det gode hverdagsliv og velfærdsteknologi, behovet for nemmere og hurtigere dokumentation og paradokser i lovgivningen.

Husk muligheden for at brevstemme

Har du ikke mulighed for at stemme til Byråds- og Regionsrådsvalget på valgdagen 21. november, kan du brevstemme i stedet.

Bred aftale om budgettet for 2018

Penge

Silkeborg Byråd har vedtaget budgettet for 2018 og overslagsårene 2019-21 med 28 ud af byrådets 31 medlemmer. Kun Enhedslisten og Liberal Alliance står ikke bag budgettet.

Silkeborg siger KNÆK CANCER 24. oktober

Silkeborg siger knaek cancer

Kom og vær med, når vi bakker op om den landsdækkende indsats, hvor vi står sammen om at knække cancer. Det hele finder sted på Torvet tirsdag 24. oktober 2017.

Smuk arkitektur præmieret

Silkeborgmotorvejen

Silkeborg Kommune hædrer hvert andet år på Arkitekturens Dag bygninger og anlæg, som er udført med arkitektonisk kvalitet, og som er med til at gøre Silkeborg Kommune smukkere. Se hvem der vandt i 2017.

Bred aftale om budgettet for 2018

Byrådssalen

Et bredt politisk flertal står bag budgetaftalen for 2018, hvor der sættes flere penge af til børnehaver, skoler, ældre og handicappede i Silkeborg Kommune.