Her finder du alle nyhedsartikler fra 2017

Vandmiljø: Tilladelse til at åbne en rørlagt strækning af Gjessø Bæk

Afgørelser på teknik og miljøområdet - ikon

Silkeborg Kommune har 7. december 2017 givet tilladelse til at en rørlagt del af Gjessø Bæk kan restaureres ved at grave et nyt, åbent forløb af bækken hvor der udlægges sten og grus for at forbedre de fysiske forhold i vandløbet. Afgørelsen kan påklages til Miljø- og Fødevareklagenævnet senest 4 uger fra tilladelsesdatoen.

Stem på dit yndlingsmødested

Oestre Soebad

Dansk Arkitektur Center (DAC) er i gang med at kåre de fem mest levende mødesteder i Danmark. Fem mødesteder i Silkeborg Kommune er med i kapløbet om titlen i Midtjylland. Du kan nu stemme på dit favoritsted.

Kommunen Informerer

Kommunen Informerer uge 49, 2017

Kommunen informerer én gang om ugen i Ekstraposten. Se den seneste og tidligere annoncesider her på siden.

Tandplejen har 100 års jubilæum

Plakat i anledningen af Tandplejen Silkeborgs 100 års jubilæum

10. december 2017 har Tandplejen i Silkeborg Kommune 100 års jubilæum. Det fejrer Tandplejen med en reception fredag den 8. december.