Her finder du alle nyhedsartikler fra 2017

Kommunen Informerer

Kommunen Informerer uge 20, 2017

Kommunen informerer én gang om ugen i Ekstraposten. Se den seneste og tidligere annoncesider her på siden.

Kom med til indvielsen af den nyrenoverede Træksti

Traekstien

Fredag den 19. maj indvies den nyrenoverede Træksti, fra Porskær til Svostrup Kro, og alle er meget velkomne til en hyggelig eftermiddag i det fri. Med renoveringen har Trækstien fået nyt liv, og er blevet farbar for gående og cyklister en større del af året.

Silkeborg har helt unikke festivaler

Festival of Wonder

European Festival Association har netop udpeget de 715 festivaler i 39 lande, som har fået tildelt det officielle EFFE-kvalitetsmærke (Europe for Festivals, Festivals for Europe). To af dem har hjemme i Silkeborg. Det er samme antal som Aarhus og København. Og dobbelt så mange som Hamborg.

Mød en af Danmarks bedste talentudviklere

Morten Bennekou - en af Danmarks bedste talentudviklere.

22. maj kommer Morten Bennekou til Silkeborg. Mød op og hør, hvad der skal til for at skabe resultater i sportens verden – og hvad virksomheder kan lære. Alle interesserede virksomheder i Silkeborg-området er velkomne.

Vind prisen for årets lokalområde 2017

Årets lokalområde 2017

Prisen går til et område, der har gjort en særlig indsats for at styrke livet i lokalområdet. Med prisen følger 40.000 kr. til det projekt, der står øverst på områdets ønskeliste.