2014 i tal og fakta

Få styr på fakta om Silkeborg Kommune eller dyk ned i billeder fra 2014.
Retninger og indsatser

Fakta om Silkeborg Kommune

Fold alle ud

Se billeder fra 2014

• Januar 2014: Undervisningsminister Christine Antorini besøger Vestre og Gjessø Skole og så blandt andet radiostationen Radio Sol, der drives af elever.
  • I forbindelse med overgangen til LED-belysning opstillede Silkeborg Kommune i februar 2014 seks forskellige lamper på Søndertorv for at finde den helt rigtige model til midtbyen.
  • Integrationsrådet tilbød et kram til alle forbipasserende på Torvet i anledning af Anti-racismedagen 21. marts 2014.
  • I april var Borgerservice på pletten med rundstykker pakket ind i info om Digital Post til pendlere i Silkeborg og Kjellerup.
  • April 2014: Den nye havnepromenade bliver indviet.
  • Maj 2014: Dronning Margrethe besøgte Silkeborg i anledning af afsløringen af den nye frihedskæmper i Indelukket.
  • Maj 2014: Åbning af børneudstillingen ”Tryk på Jorn”.
  • Juni 2014: Den nye erhvervsstrategi blev præsenteret af borgmester Steen Vindum.
  • Juni 2014: Silkeborgs mænd fik tjekket helbredet i årets Men’s Health Week.
  • August 2014: Fårvang Skole kunne i 2014 fejre 50 års jubilæum
  • September 2014: Børn og voksne blev inviteret til at prøve Jorns mosaik-teknik på Torvet i Silkeborg.
  • September 2014: Sølystskolen blev i 2014 nomineret til årets skolebyggeri efter en omfattende renovering og ombygning.
  • Oktober 2914: Medarbejdere fra Teknik og Miljø gik på gaden for at fortælle borgere om vores nye brik, der giver langsomme fodgængere lidt længere tid til at nå over krydset.
  • Oktober 2014: Mere end 6000 mennesker deltog i motorvejsløbet. Silkeborg Kalder var til stede for at dele bolsjer ud og sprede det glade budskab om Silkeborg.
  • December 2014: 1. december blev motorvejsstykket mellem Hårup og Låsby åbnet af transportminister Magnus Heunicke.