Nyheder om politik

Her kan du læse nyheder i kategorien Politik

Elever har stemt

Eleverne fra de ældste klasser på 11 af Silkeborg Kommunes skoler har i dag været ved stemmeurnerne. Det har de været sammen med 63.000 andre danske elever.
På Vestre Skole i Silkeborgs sydlige bydel var der 46 stemmeberettige elever, heraf deltog 43.

Skoleelever til stemmeurnerne

skolevalg på Vestre Skole

Torsdag d. 2. februar går en stor gruppe elever til stemmeurnerne. Der er udskrevet valg for 63.000 elever i udskolingen. I Silkeborg deltager 11 skoler i valget. En af skolerne er Vestre Skole hvor det er eleverne i 8a og 8b, der har kastet sig ud i valgkampen.

Byrådet har besluttet

Mandag 23. januar 2017 var der byrådsmøde i Silkeborg Kommune. Her på siden kan du læse, hvad Byrådet har besluttet.

Byrådet har besluttet

Mandag 19. december var der byrådsmøde i Silkeborg Kommune. Her kan du læse, hvad Byrådet besluttede.

Byrådet har besluttet

Mandag 28. november 2016 var der byrådsmøde i Silkeborg Kommune. Her kan du se, hvad byrådet besluttede.

Byrådet har besluttet

Mandag 31. oktober 2016 var der byrådsmøde i Silkeborg Kommune. Her kan du læse, hvad byrådet besluttede. Du kan også gense byrådsmøderne. Linket finder du i en boks til venstre.

Byraadshammer

Mandag 10. oktober var der byrådsmøde i Silkeborg Kommune, hvor budgettet for 2017 og overslagsårene 2018-2020 blev vedtaget.

Byrådet har besluttet

Mandag 26. september var der byrådsmøde i Silkeborg Kommune. Her på siden kan du se, hvad byrådet besluttede.

Byraadshammer

Mandag 19. september var der byrådsmøde i Silkeborg Kommune. Her på siden kan du se, hvad byrådet besluttede.