Nyheder om arbejde og ledighed

Her kan du læse nyheder i kategorien Arbejde og ledighed

To flygtninge glade i job hos virksomheden Etiflex

Partyzan og Noorydeen_Etiflex

Partyzan Mamed Haji og Noorydeen Khalil Esmail fra Syrien er begge blevet fastansat ved etiketvirksomheden Etiflex i Them ved Silkeborg. Her er de faldet rigtig godt til både personligt og arbejdsmæssigt.

Jobvækst i Silkeborg

Trætop

Nye tal fra Business Region Aarhus viser, at Silkeborg er den kommune i Østjylland, der de seneste år har haft den største vækst i antallet af fuldtidsbeskæftigede. Det ser generelt positivt ud i hele den østjyske millionby, hvor væksten for alvor har bidt sig fast.

Få hjælp til at opfylde drømmen om et job

Jobcenter

Med en ny tilgang til sagsbehandling, er det lykkedes at hjælpe flere i gang med job eller en uddannelse. Det viser erfaringer fra projektet Vi vil mere, der nu er blevet et permanent tilbud. En ny film skal gøre det lettere at formidle tilbuddet om en helhedsorienteret indsats til nye familier.

Ny aftale skal få flere ledige i job

Arbejdsgivere, fagforeninger, ErhvervSilkeborg og Silkeborg Kommune har indgået en aftale, der skal sikre, at flere udsatte ledige kommer i job, og at virksomheder får adgang til den nødvendige arbejdskraft.