Nyheder om børn, unge og familie

Her kan du læse nyheder i kategorien Børn, skole og familie

Tusindvis af børn på skolevejene

Pas på os-skilt

I Silkeborg Kommune vil der i august måned være skilte med teksten ”Pas på os” langs skolevejene. Det er et synligt bevis på, at nu er sommerferien ved at være slut og tusindvis af mindre og større børn vil igen færdes til fods, på cykel, løbehjul og lignende til og fra skole hver dag. Det stiller krav til trafikanterne om at vise ekstra hensyn.

Kom med: Julsø Rundt 2018

Startskuddet lyder ved Juelsø Rundt 2017

Søndag 12. august 2018 inviterer Idræt om Dagen i Silkeborg til det store, traditionsrige og hyggelige motions- og familiecykelløb Julsø Rundt.

Thorning Skole skaber flotte resultater

To børn der tegner

Thorning Skole har siden skolestart 2017 deltaget i Undervisningsministeriets puljeprogram for fagligt løft af de svageste elever. Projektet har allerede opnået flotte resultater.

Effektiv rygestopkampagne på skoler gør en forskel

Syv elever fra Virklund Skoles 7. klasse modtager en præmie for at have været røgfrie et helt skoleår

40 børn og unge begynder at ryge hver dag - og antallet af unge rygere er stigende. Derfor har tre skoler i Silkeborg Kommune det sidste år taget en særdeles effektiv metode i brug for at bryde den udvikling.

FabLab får international pris fra Stanford University

FabLab vinder pris

Silkeborg Kommune har siden 2014 samarbejdet med Aarhus Universitet om at få teknologi ind i undervisningen i folkeskolen. 21. juni blev samarbejdet anerkendt med en fornem pris på en international konference i Trondheim.

8 ud af 10 forældre er tilfredse med deres barns skole

Forside af rapporten Forældretilfredshedsundersøgelse for skole og SFO 2018

Forældrene er mest tilfredse med personalets indsats for at få børnene til at føle sig trygge og glade, det faglige udbytte og skole-hjem-samarbejdet. Den laveste tilfredshed er med trafiksikkerheden og indsatsen mod mobning.

Forslag til placering af ny daginstitution og hal i Sejs

Helhedsplan for Sejs_Svejbaek

Et forslag til en samlet helhedsplan for Sejs-Svejbæk ligger nu klar. Forslaget peger blandt andet på, hvor en ny daginstitution og kommende hal skal placeres samt hvordan de trafikale udfordringer i området kan løses.