Nyheder om børn, unge og familie

Her kan du læse nyheder i kategorien Børn, skole og familie

Børnene vender tilbage til SFO’erne

To børn der tegner

Efter skolereformen i 2014 faldt antallet af børn i SFO'erne i Silkeborg Kommune med 700. Men med en fokuseret indsats nærmer niveauet sig fra før skolereformen, viser rapport.

Tandplejen har 100 års jubilæum

Plakat i anledningen af Tandplejen Silkeborgs 100 års jubilæum

10. december 2017 har Tandplejen i Silkeborg Kommune 100 års jubilæum. Det fejrer Tandplejen med en reception fredag den 8. december.

Elever og lærere viste den nye Thorning Skole frem

Thorning Skole åbent hus 051017

Thorning Skole er blevet renoveret og moderniseret for at skabe bedre rammer for undervisning. Nu er arbejdet ved at være ved vejs ende, og derfor bød elever og lærere hele byen indenfor til åbent hus for at vise alt det nye frem.

Tid til influenzavaccination

Læge giver influenzavaccination til patient

Vinter og influenza hænger uløseligt sammen. Feber, ondt i halsen og muskelsmerter er bare nogle af de mange bivirkninger, der er ved at få influenza. Hører du til risikogruppen, kan du blive vaccineret gratis.

Nyt rådgivningstilbud skal møde de unge i øjenhøjde

Unge snakker sammen udenfor

Undersøgelser peger på, at flere unge har svært ved at finde vej i livet. Derfor arbejder Silkeborg Kommunen på at oprette en ny ungerådgivning. Med afsæt i en café, der skal fungere som et trygt fristed, og mulighed for anonym rådgivning, skal rådgiverne møde de unge i øjenhøjde.

Silkeborg åbner Campus Bindslevs Plads

Campus Bindslevs Plads

På lørdag åbner Silkeborg et banebrydende uddannelses- og bymiljø omkring Bindslevs Plads. Det splinternye CampusHus er et af svarene på, hvordan vi forbereder vores børn til fremtidens arbejdsmarked, hvor mange jobs endnu ikke er opfundet.

Elever åbner innovativ butik

Fredag d. 7. april kl. 18 slår 7. og 8. årgang fra Kjellerup Skole dørene op for en vaskeægte butik midt i Kjellerup. Butikken er kulminationen af et længere forløb, hvor eleverne har arbejdet med genanvendelse af plastik

Sundhedsplejersker styrker integration

Sundhedsplejerske Gitte Strøm sammen med flygtningefamilie.

Sundhedsplejersker fra Silkeborg Kommune bliver rustet med interkulturelle kompetencer, så de er klædt optimalt på til at deltage i integration af flygtningefamilier i lokalområdet.