Nyheder om børn, unge og familie

Her kan du læse nyheder i kategorien Børn, skole og familie

8 ud af 10 forældre er tilfredse med deres barns skole

Forside af rapporten Forældretilfredshedsundersøgelse for skole og SFO 2018

Forældrene er mest tilfredse med personalets indsats for at få børnene til at føle sig trygge og glade, det faglige udbytte og skole-hjem-samarbejdet. Den laveste tilfredshed er med trafiksikkerheden og indsatsen mod mobning.

Forslag til placering af ny daginstitution og hal i Sejs

Helhedsplan for Sejs_Svejbaek

Et forslag til en samlet helhedsplan for Sejs-Svejbæk ligger nu klar. Forslaget peger blandt andet på, hvor en ny daginstitution og kommende hal skal placeres samt hvordan de trafikale udfordringer i området kan løses.

FabLab@SCHOOLdk afholder stor konference

En gruppe arbejder med et kort til selvkørende robotter

Det er den største og mest omfattende konference, FabLab@SCHOOLdk har afholdt til dato, som løber af stablen 25. april i Innovationsfabrikken i Kolding med titlen Computational Empowerment i Læringsfællesskaber.

Skoleelever er gearet til at snakke teknologiforståelse

Skoleelever eksperimenterer med 3D print

Det digitale forskningsprojekt Fablab@School er afsluttet, men FabLab lever videre. Lærere og pædagoger uddannes som FabLab-pionerer, og lokale skole-FabLabs skyder frem. Erfaringerne fra FabLab Silkeborg skal nu også på en national dagsorden.

Børnecenter Solbo vinder pris

Medarbejdere fra Solbo

Arbejdsmiljørådet uddelte onsdag 11. april fire priser. Børnecenter Solbo i Rensenbro modtog prisen i kategorien Psykisk arbejdsmiljø.