Et fællesskab for unge - Boblen

Har du lyst til, at være sammen med andre unge? Være med i et fællesskab hvor I laver ting, som du synes er spændende, sjove eller bare hyggelige? Og hvor der er plads til forskellighed? Så er Boblen måske noget for dig.
boblen

Hvad er Boblen

Boblen er for dig der er mellem 11 og 18 år, og hvor din socialrådgiver også synes det er en god ide og derfor har bevilget dig et Bobleforløb.
En Boble består af 3-6 unge og en voksen tovholder. I mødes en gang om ugen og det er tovholderens opgave, sammen med Jer, at planlægge og afvikle de aktiviteter I bliver enige om. Tovholderen skal også hjælpe dig og de andre unge med at gøre Boblen til et trygt og rart sted at være.
En Boble løber over ½ år og vi mødes en gang om ugen, hvor vi er sammen i 3 timer. Boblen hører hjemme på Højmarkskolen, Oslovej 63, 8600 Silkeborg

Bobler af motivation og ressourcer

Vi kalder det Boblen, fordi vi for en stund lægger udfordringer og diagnoser til side og fokuserer på de interesser du synes er spændende, sjove eller bare hyggelige.
Det er dig og de andre unge der bestemmer, hvad vi skal lave i din Boble. Og så hjælper vi til.

Hvorfor?

Fordi det er vigtigt at være en del af et fællesskab. Når man er sammen med andre, hygger sig, griner sammen og deler nogle interesser, så får man mere energi til at klare andre ting.
Og man føler sig faktisk også mere glad for at være den man er - og det er vigtigt.

 

Boblen skal:

  • gøre det sjovere at være dig selv
  • hjælpe dig med at skabe nye venskaber
  • give dig mulighed for, at møde andre unge med samme interesser som dig
  • skabe lyst og motivation til at være sammen med andre
  • pakke dig ud, så du tror mere på dig selv

 

Hvordan kommer du med i Boblen?

Er du interesseret, så kontakt din sagsbehandler. Hvis det stadig lyder spændende, så ringer vi til dine forældre, og aftaler et tidspunkt hvor vi kan komme hjem og besøge dig og din familie.

Vi snakker mere om, hvad du brænder for? Hvilke interesser fylder eller har fyldt meget? Hvad vil du gerne have ud af at være med i Bobler? Måske har du og dine forældre også nogle spørgsmål til os?

Så går vi i gang med at finde andre unge, som har samme interesser og som kunne være sjove for dig at være sammen med. Det kan tage lidt tid før den rigtige Boble er skabt.