Move for Life // By i Mørke

Den 4. november 2017 bliver lyset slukket i Silkeborgs midtby. I mørket vil en spektakulær parade bevæge sig gennem byens gader og starte en aften fyldt med events, som gentænker bevægelse, kunst og kultur.
Lanterner med lys i mørket

En del af Aarhus 2017 - Europæisk Kulturhovedstad

Silkeborg Kommune er en del af Aarhus 2017 – Europæisk Kulturhovedstad. Temaet for kulturhovedstaden er i år Let’s Rethink, og det er netop, hvad By i Mørke gør. Silkeborg Kommune laver i samarbejde med DGI begivenheden Move for Life // By i Mørke, som gentænker bevægelse, kunst og kultur. Samarbejdet bliver en af Aarhus 2017’s helt store Fuldmånebegivenheder.

Om Move for Life

Move for Life er en fuldmånebegivenhed i Aarhus 2017-programmet. Move for Life vil gentænke motion og bevægelse i hele Region Midtjylland. Dette gør de gennem 100 idrætsevents, hvor 15.000 borgere danser, løber, cykler, synger og bevæger sig samtidigt.

Om By i Mørke

By i Mørke er et eksperiment med byens rum, hvor vi giver mulighed for nye kulturelle udfoldelser og oplevelser af høj kvalitet. Silkeborg Kommune vil vise det stærke kreative og kulturelle miljø frem for byens borgere på en unik måde. Med lyset i midtbyen slukket opstår nye muligheder for kulturelle events, der lyser op i mørket.

Move for Life // By i Mørke

Mørket er et fælles udgangspunkt for både Move for Life og By i Mørke. Det giver mulighed for at tænke nyt og kreativt og vil forhåbentlig give borgerne overraskende kulturoplevelser, der giver sved på panden. I mørket skal der også være lys. Derfor har DGI og Silkeborg Kommune en fællesvision om at oplyse byen på nye måder i form af lys i bevægelse og kunstinstallationer.

Praktisk

Move for Life // By i Mørke løber af stablen d. 4. november i Silkeborg Midtby.
Alle kan deltage og begivenheden er gratis.
Dog har følgende events en tilmeldingspris: Se Sporet, Dark Trail samt Dansk/kurdisk koncert og dans.

Se programmet for dagen

Følg Move for Life // By i Mørke på de sociale medier: 
www.facebook.com/kulturisilkeborg
www.facebook.com/moveforlife2017

Kontakt:

By i Mørke
byimorke@silkeborg.dk

Magnus Errboe, projektleder
merrboe@hotmail.com
27 14 47 85

Sanni Pedersen, praktikant
sanni.pedersen@silkeborg.dk
89 70 13 66

Sidst opdateret