Nyheder om Kultur, fritid og frivillige

Her kan du læse nyheder i kategorien Kultur, Fritid og frivillige

Tag ud i kulturen til Børnenes Kulturdag 2018

Plakat for børnenes kulturdag

Søndag 11. marts er en virkelig god dag at tage dine børn med ud i kulturen. Kulturstederne i Silkeborg holder særlige børnearrangementer og giver fri entré til hele familien.

Prinsens Musikkorps i koncert med topsolister

Prinsens Musikkoprs giver koncert i Silkeborg med Helene Blum og Harald Haugaard, som ses på billedet

Søndag 11. marts kan du i Silkeborg opleve Prinsens Musikkorps i koncert med Helene Blum og Harald Haugaard Ensemble – Danmarks folk-diva nr. 1 og en af Europas førende folk-musikere.

Kom med til idemøde om byrummet ved Bindslevs Plads

Plantegning Bindslevs Plads

Fra midt juni 2018 står det nye byrum ved Bindslevs Plads færdig til at blive indtaget – men hvilke fede, sjove og kreative aktiviteter skal pladsen fyldes med? Fyr løs med alle dine gode idéer til idémødet 22. februar 2018.

Bliv Kulturskaber i Silkeborg

Kulturskaberne

Hvis du er mellem 16 og 26 år, og brænder for at udvikle kreative eventidéer, kan du lige nu ansøge om at blive en del af Kulturskaberne i Silkeborg. Der er sidste frist for ansøgning den 25. februar 2018.

Receptpligtig kultur skaber positiv energi

Silkeborg Bad

Fælleslæsning, samtalesalon om kunst og et besøg hos Tollundmanden er bare nogle af de oplevelser, som borgere, der har deltaget i Kultur på recept, har fået med i bagagen.

Silkeborg får stor BikePark

MTB_Foto_VisitSilkeborg

Nu får mountainbikeentusiaster i alle aldre endnu flere muligheder for at udforske Silkeborgs naturskønne terræn. Silkeborg Kommune har sat 2,2 millioner af til at etablere en stor BikePark.

Sidst opdateret