Nyheder om Kultur, fritid og frivillige

Her kan du læse nyheder i kategorien Kultur, Fritid og frivillige

Receptpligtig kultur skaber positiv energi

Silkeborg Bad

Fælleslæsning, samtalesalon om kunst og et besøg hos Tollundmanden er bare nogle af de oplevelser, som borgere, der har deltaget i Kultur på recept, har fået med i bagagen.

Silkeborg får stor BikePark

MTB_Foto_VisitSilkeborg

Nu får mountainbikeentusiaster i alle aldre endnu flere muligheder for at udforske Silkeborgs naturskønne terræn. Silkeborg Kommune har sat 2,2 millioner af til at etablere en stor BikePark.

Stem på dit yndlingsmødested

Oestre Soebad

Dansk Arkitektur Center (DAC) er i gang med at kåre de fem mest levende mødesteder i Danmark. Fem mødesteder i Silkeborg Kommune er med i kapløbet om titlen i Midtjylland. Du kan nu stemme på dit favoritsted.

Kronprinsparret gæster Museum Jorn i Silkeborg

Kronprinsparrets Priser

Når kronprinsparret lørdag den 25. november 2017 hædrer særlige indsatser inden for kultur og socialt arbejde, kommer festen til at foregå i Jysk Musikteater i Silkeborg. Forud for prisuddelingen gæster kronprinsparret én af Silkeborgs kulturelle perler, Museum Jorn.

Hvor er Silkeborgs mest levende mødested?

Børn plasker i springvandet på torvet

Dansk Arkitektur Center (DAC) er i gang med at kåre de fem mødesteder i Danmark, der sprudler mest af liv, bevægelse, kontraster og mennesker. Silkeborg Kommune er med i konkurrencen.