Nyheder om Kultur, fritid og frivillige

Her kan du læse nyheder i kategorien Kultur, Fritid og frivillige

Den kongelige ballet i Indelukket

Sommerballet 2018

Den kongelige ballet danser i Indelukket 12. juni 2018 kl. 19.00. Der kommer 13 dygtige solodansere, som bl.a. danser uddrag fra Svanesøen og Sylfiden.

Børnefest i Lunden

Plakat til Børnefestibal 2018 i Lunden

BørnefestiBAL kommer til Silkeborg 2. juni fra 11.30-16.00. Det bliver en fest for børn og deres familier med masser af musik, underholdning og aktiviteter.

Nyt digitalt kort leder dig til Gudenåens oplevelser

Bro med kano under

Sommeren venter forude, og det gør Gudenåens oplevelser også. Nu bliver det lettere at finde cykelruter, forslag til gåture, attraktioner, historiske sites, fiskevand og skjulte naturperler, når du skal på tur langs Gudenåens bred.

Globalt cykelevent kommer til Silkeborg

Fabian Cancellara på brosten

Cykelmotionister får mulighed for at deltage i en direkte duel med cykellegenden og den dobbelte OL-guldvinder Fabian Cancellara, når Bjarne Riis trækker det globale cykelevent Chasing Cancellara til Silkeborg 26. august 2018.

Kulturhovedstadsåret gav overskud i Silkeborg

Billede fra kulturhovedstadens kontor på torvet

Silkeborgs engagement i Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017 resulterede ikke kun i kulturoplevelser og mange besøgende, men også i flere jobs og øget omsætning, viser ny rapport.

Tag ud i kulturen til Børnenes Kulturdag 2018

Plakat for børnenes kulturdag

Søndag 11. marts er en virkelig god dag at tage dine børn med ud i kulturen. Kulturstederne i Silkeborg holder særlige børnearrangementer og giver fri entré til hele familien.

Sidst opdateret