Nyheder om Kultur, fritid og frivillige

Her kan du læse nyheder i kategorien Kultur, Fritid og frivillige

Er du frivillig? Så skal du fejres

Plakat af musicallen Skatteøen

Er du frivillig i en af de mange foreninger rundt om i kommunen, så inviterer vi dig til Frivilliges Festdag onsdag 31. oktober. Festdagen byder blandt andet på en eventyrlig musical.

Silkeborg forvandles til én stor scene

Billede af pige på rød bold og kæmpedukke ført af en mand

Parade med marcherende gæs, tangodans i butiksvindue og fire meter høje marionetdukker midt på gaden. Alt det og meget mere kan opleves, helt gratis, når DIG Festival 2018 kommer til Silkeborg.

H.M. Dronningen besøger Silkeborg Kommune

H.M. Dronningen i Silkeborg

3. og 4. september 2018 besøger H.M. Dronningen Silkeborg Kommune som en del af Majestætens sommertogt med Kongeskibet Dannebrog. Her på siden finder du al information om besøget.

Kom med: Julsø Rundt 2018

Startskuddet lyder ved Juelsø Rundt 2017

Søndag 12. august 2018 inviterer Idræt om Dagen i Silkeborg til det store, traditionsrige og hyggelige motions- og familiecykelløb Julsø Rundt.

Den kongelige ballet i Indelukket

Sommerballet 2018

Den kongelige ballet danser i Indelukket 12. juni 2018 kl. 19.00. Der kommer 13 dygtige solodansere, som bl.a. danser uddrag fra Svanesøen og Sylfiden.

Børnefest i Lunden

Plakat til Børnefestibal 2018 i Lunden

BørnefestiBAL kommer til Silkeborg 2. juni fra 11.30-16.00. Det bliver en fest for børn og deres familier med masser af musik, underholdning og aktiviteter.

Nyt digitalt kort leder dig til Gudenåens oplevelser

Bro med kano under

Sommeren venter forude, og det gør Gudenåens oplevelser også. Nu bliver det lettere at finde cykelruter, forslag til gåture, attraktioner, historiske sites, fiskevand og skjulte naturperler, når du skal på tur langs Gudenåens bred.

Globalt cykelevent kommer til Silkeborg

Fabian Cancellara på brosten

Cykelmotionister får mulighed for at deltage i en direkte duel med cykellegenden og den dobbelte OL-guldvinder Fabian Cancellara, når Bjarne Riis trækker det globale cykelevent Chasing Cancellara til Silkeborg 26. august 2018.