Bådpladser

Silkeborg Kommune har 342 bådpladser i naturskønne lystbådehavne. Priserne for en bådplads afhænger af pladsens størrelse.
Bådpladser i Laven

Silkeborg Kommune har i alt 342 bådpladser, der som udgangspunkt bliver tilbudt til kommunens egne borgere. Bådpladserne er fordelt i Silkeborg, Laven og Hattenæs.

I Silkeborg finder du bådpladser:

  • I Indelukket 
  • Ved Borgmesterbroen 
  • Ved Stiftelserne på Åhavevej

Venteliste

Ventelisten på bådpladserne er på cirka 300 personer. Ventetiden er dog afhængig af din båds størrelse. Har du en lille jolle, kan du ofte straks få en bådplads hvorimod, hvis du har en større båd, kan der være op til 6-8 års ventetid.
For at komme på venteliste til en bådplads skal du betale et depositum på 1.000 kroner i Laven og 1.000 kroner i Silkeborg/Hattenæs. Du kan godt indbetale 2.000 kroner og komme på begge ventelister.

Ønsker du at komme på venteliste, skal du anvende selvbetjeningsløsningen øverst til højre på siden. Efter ansøgningen er udfyldt, vises siden for betaling af depositum.

Vær altid opmærksom på, at du skal bruge sikker digital post, når du eksempelvis sender cpr. nummer.

Priser 2018

Bådpladsens bredde:                Årlig leje:

Til og med 1,70 meter             2.400 kroner
Mellem 1,75 og 2,30 meter       4.990 kroner
Fra og med 2,35 meter            8.400 kroner 

Både over 26 fod tillægges ekstra leje pr. år 2.000 kr.

Retningslinjer for kommunale bådpladser

Gæstebådpladser

Gæstebådpladser har du mulighed for at leje efter aftale med opsynsmændene Steen Nielsen eller Steffen Johnsen. Pladserne og pladsantallet afhænger af, om pladserne er tomme på pågældende tidspunkt. Pris per dag/døgn 80 kroner.

Læs mere om gæstebådpladser  

Sidst opdateret