Kommunen på mobil platform

Silkeborg Kommune er mobil. Vi leverer al relevant information på både smartphones og tablets. Du kan se alle vores selvbetjeningsløsninger på mobile enheder, men nogle af løsningerne kan du kun gennemføre på en PC.
iPad tablet

Alle typer smartphones og tablets baseret på nyere versioner af IOS, Android og Windows Mobile er fuldt understøttet og vises optimalt ved hjælp af responsive webdesign.

Det betyder, at du (især på smartphones) vil opleve en anden struktur af sidernes indhold, og at du i nogle tilfælde ikke vil se billeder, der ellers vises på en PC, men du får leveret alt indhold fra alle relevante sider.

Selvbetjening på smartphones og tablets

Du kan se alle vores selvbetjeningsløsninger på smartphone og tablet, men det er ikke alle løsninger, der er optimeret til mindre skærme, og nogle af løsningerne kan du kun gennemføre på en PC. 

App til brug af PDF blanketter på smartphones og tablets

En lang række selvbetjeningsløsninger er opbygget som skrivbare PDF blanketter. For at du kan skrive i felterne i disse blanketter, skal du have installeret applikationen Adobe Reader på din smartphone eller tablet.
Adobe Reader app'en er et gratis program, som du kan hente i Apples iTunes App Store, i Android Play og i Windows Phone Store til Apps.

Sidst opdateret