Har du styr på Digital Post?

På fredag kan du møde medarbejdere fra Borgerservice på Torvet i Silkeborg. De står klar til at svare på dine spørgsmål om den digitale postkasse og tilbyder samtidig en lækker kop friskbrygget kaffe eller the.
Fra messen "A Technicolor Dream" i april 2014.

Den 1. november 2014 skal alle over 15 år have en digital postkasse. Alligevel har mindre end 40 procent af borgerne i Silkeborg Kommune på nuværende tidspunkt oprettet sin digitale postkasse.

Derfor kan du på fredag fra 14-17.00 møde medarbejdere fra Borgerservice på Torvet i Silkeborg og få en snak om, hvordan du kommer godt i gang, hvilke muligheder der er for at hjælpe pårørende og få svar på de spørgsmål, du end måtte have om Digital Post.

”Vi går på gaden for at være til stede, hvor borgerne er i forvejen og skabe noget opmærksomhed omkring Digital Post. Og så tager vi kaffevognen med, så man kan få sig en god kop kaffe imens. Så kan vi måske lokke lidt flere til at komme forbi og få sig en god snak om, hvordan de kommer godt i gang,” siger Sofie Martinussen, teamleder i Borgerservice i Silkeborg Kommune og tilføjer:

God ide at oprette sig nu

Der er flere gode grunde til at oprette sin digitale postkasse med det samme i stedet for at vente helt til november.

”Lige nu har vi tid til at hjælpe den enkelte godt i gang med at bruge den digitale postkasse. Men det ændrer sig højst sandsynligt, når vi kommer tættere på den 1. november,” siger Sofie Martinussen.

Hun mener af samme grund, at det kan være en stor fordel at vænne sig til sin nye postkasse inden det bliver obligatorisk for alle.