Informationsmøder om Digital Post

I løbet af august og september inviterer Silkeborg Kommune til informationsmøder om Digital Post, hvor du kan blive klogere på eller få hjælp til at komme godt i gang med Digital Post.
Silkeborg Medborgerhus

Har du helt styr på Digital Post? Eller vil du gerne vide mere om, hvad mulighederne er?

Fra den 1. november 2014 skal alle over 15 år kunne modtage posten fra det offentlige digitalt.

Derfor holder Silkeborg Kommune en række informationsmøder om Digital Post.

Få svar på dine spørgsmål, få hjælp til at oprette din digitale postkasse eller få en god snak med vores medarbejdere om, hvordan du kommer godt i gang.

Hvis du er pårørende til en ung, ældre eller midt i mellem, som du gerne vil hjælpe med at holde styr på posten, kan vi hjælpe med at oprette læseadgang.

Du kan også blive fritaget, hvis du lever op til kriterierne for fritagelse.

Kom og bliv klogere på Digital Post:

• 27. august 2014, 19.30-20.30, Medborgerhuset, Bindslevs Plads 5, Silkeborg
  • 3. september 2014, 19.30-20.30, Mosaikken, Tinghusvej 16, Kjellerup
  • 10. september 2014, 19.30-20.30, Toftebjerg Medborgerhus, Røllikevej 3, Them
  • 17. september 2014, 19.30-20.30, Gjern Idræts- og Kulturcenter, Skovvejen 6, Gjern
Husk at medbringe sundhedskort, kørekort eller anden gyldig legitimation, hvis du ønsker hjælp til oprettelse, m.v.