Nyheder om Sundhed, omsorg og sygdom

Her kan du læse nyheder i kategorien Sundhed, omsorg og sygdom

Receptpligtig kultur skaber positiv energi

Silkeborg Bad

Fælleslæsning, samtalesalon om kunst og et besøg hos Tollundmanden er bare nogle af de oplevelser, som borgere, der har deltaget i Kultur på recept, har fået med i bagagen.

Bydelsmødre vinder Sundhedsprisen 2017

Bydelsmoedrene_vinderne af Sundhedsprisen 2017

Bydelsmødrene i Silkeborg gør på frivillig basis en stor indsats for at øge integrationen og trivslen for kvinder, der er nye borgere i Silkeborg Kommune. Derfor vinder Bydelsmødrene Sundhedsprisen 2017.

Silkeborg til innovationsminister Sophie Løhde: Hjælp os!

Sophie Løhde besøger Marienlund

Torsdag 9. november 2017 besøgte innovationsminister Sophie Løhde det nye, topmoderne Marienlund Plejecenter i Silkeborg. Her drøftede hun det gode hverdagsliv og velfærdsteknologi, behovet for nemmere og hurtigere dokumentation og paradokser i lovgivningen.

Silkeborg til ældreminister Thyra Frank: Hjælp os!

Tyra Frank Marienlund Plejecenter

Torsdag 2. november 2017 besøgte ældreminister Thyra Frank det nye, topmoderne Marienlund Plejecenter i Silkeborg. Ministeren var inviteret til Silkeborg for at hjælpe med et problem: Hver gang medarbejderne på ældreområdet skal bøvle med teknologien til at dokumentere, går der tid fra de ældre.

Silkeborg stod sammen om at knække cancer

Billede af lysposer på Torvet

Tirsdag den 24. oktober 2017 stod hele Silkeborg sammen om at knække cancer. Knæk Cancer-arrangementet blev afholdt på Torvet, hvor der var aktivitet hele dagen med musik, kreativitet, kræftrådgivning, sundhedstjek og aktiviteter for skoleklasser.

Tid til influenzavaccination

Læge giver influenzavaccination til patient

Vinter og influenza hænger uløseligt sammen. Feber, ondt i halsen og muskelsmerter er bare nogle af de mange bivirkninger, der er ved at få influenza. Hører du til risikogruppen, kan du blive vaccineret gratis.

Sidst opdateret