Nyheder om Sundhed, omsorg og sygdom

Her kan du læse nyheder i kategorien Sundhed, omsorg og sygdom

Kom med: Outdoorsjov i Indelukket

Aktive familier i det fri

I anledning af Huskedagen fredag 21. september - som også er den Internationale Alzheimerdag - inviterer Silkeborg Kommune, Alzheimerforeningen og DGI til en aktiv dag med familien.

Lokal borger navngiver nyt plejecenter

Kristine Wraa modtager præmie i forbindelse med navngivning af plejecenter

For et par uger siden blev en vaskeægte navnekonkurrence skudt i gang. Og nu er navnet på det nye plejecenter i Alderslyst og ved den tidligere Nordre Skole udpeget.

Silkeborg stiller skarpt på demens

Silkeborg Langsø

Silkeborg Kommune har ambitioner på demensområdet. Den nyeste forskning skal danne grundlag for arbejdet med demens, og så skal kendskabet til sygdommen udbredes.

Kom med: Julsø Rundt 2018

Startskuddet lyder ved Juelsø Rundt 2017

Søndag 12. august 2018 inviterer Idræt om Dagen i Silkeborg til det store, traditionsrige og hyggelige motions- og familiecykelløb Julsø Rundt.

Effektiv rygestopkampagne på skoler gør en forskel

Syv elever fra Virklund Skoles 7. klasse modtager en præmie for at have været røgfrie et helt skoleår

40 børn og unge begynder at ryge hver dag - og antallet af unge rygere er stigende. Derfor har tre skoler i Silkeborg Kommune det sidste år taget en særdeles effektiv metode i brug for at bryde den udvikling.

God patientsikkerhed i fokus

Ældre borger i sengen

Hvert år gør Silkeborg Kommune antallet af utilsigtede hændelser op. I 2017 var der i alt 3.590 utilsigtede hændelser i Silkeborg Kommune, hvor 1.721 af dem handlede om medicin. Alle indberetninger bruges til at gøre patientsikkerheden endnu bedre.

Silkeborg Kommune overtager vikardækning

Funder Plejecenter - demensafsnittet

Silkeborg Kommune og fire andre kommuner har i dag med øjeblikkelig virkning ophævet kontrakten med vikarfirmaet MG-V om levering af vikarer til ældreområdet. Årsagen er væsentlig misligholdelse af aftalerne i kontrakten.