Nyheder om Sundhed, omsorg og sygdom

Her kan du læse nyheder i kategorien Sundhed, omsorg og sygdom

God patientsikkerhed i fokus

Ældre borger i sengen

Hvert år gør Silkeborg Kommune antallet af utilsigtede hændelser op. I 2017 var der i alt 3.590 utilsigtede hændelser i Silkeborg Kommune, hvor 1.721 af dem handlede om medicin. Alle indberetninger bruges til at gøre patientsikkerheden endnu bedre.

Silkeborg Kommune overtager vikardækning

Funder Plejecenter - demensafsnittet

Silkeborg Kommune og fire andre kommuner har i dag med øjeblikkelig virkning ophævet kontrakten med vikarfirmaet MG-V om levering af vikarer til ældreområdet. Årsagen er væsentlig misligholdelse af aftalerne i kontrakten.

Solgårdens venneforening inviterer på middag

Plejecenteret Solgården

Den spritnye venneforening på plejecenteret Solgården har mødtes for første gang. Og de inviterer indenfor til fællesspisning allerede i april. Fokus er fortsat på at bevare den gode kontakt til lokalbefolkningen.

Nyt forskningsprojekt i Silkeborg

Yngre kvinde taler med ældre kvinde

Silkeborg Kommune og Aarhus Universitet samarbejder om et innovativt forskningsprojekt, der skal sikre bedre integration af flygtninge og familiesammenførte.

Nyt leve-bo-køkken på Fårvang Ældrecenter

Tina Rasmussen laver mad i det nye køkken

Forventningens glæde er blevet indfriet på Fårvang Ældrecenter, hvor det nybyggede leve-bo-køkken er blevet taget i brug af ernæringsassistent Tina Rasmussen og ikke mindst centrets beboere.

Plejecentrene har smag for økologi

Medarbejdere får overrakt diplomer, der viser de Økologiske Spisemærker

Der har gennem de sidste år været fokus på Silkeborg Kommunes succes med at udbrede det økologiske køkken i daginstitutionerne. Nu er kommunens plejecentre også rigtig godt på vej.