Nyheder om Veje, trafik og transport

Her kan du læse nyheder i kategorien Veje, Trafik og Transport

Hovedgaden i Bryrup spærres

Kloakarbejde Bryrup

Fra 21. februar til juli 2018 renoveres kloaksystemet på Hovedgaden i Bryrup. Det betyder, at Hovedgaden i perioden vil være delvist eller helt spærret. Læs mere om omkørsler.

Giv din pant videre og vær med til at holde byen ren

Bakker til pantflasker på skraldespande

Alt for mange flasker og dåser havner i kommunens skraldespande og ryger direkte på forbrændingen i stedet for at blive genbrugt. Det er ikke godt for miljøet, og derfor sætter Silkeborg Kommune nu ind over for den dårlige vane.

Rustrupvej spærres (arbejdet udsat til 2018)

Rustrupvej spaerres

Fra mandag d. 27. november til og med søndag d. 3. december spærres Rustrupvej i forbindelse med asfaltarbejde. Bilister skal derfor være opmærksomme på omkørslen.

Gjessøvej - åstedsforretning

Billede af Gjessøvej

Indvarsling til åstedsforretning vedrørende Silkeborg Kommunes erhvervelse af areal til etablering af cykelbaner på Gjessøvej

Forvandlingen af Bindslevs Plads starter nu

Bindslevs Plads

Bilerne er rykket under jorden, og i september åbnede det nye CampusHus på Bindslevs Plads. Nu tager vi hul på sidste etape ”det nye byrum”, som skal samle byens borgere og binde området sammen.