Nyheder om Veje, trafik og transport

Her kan du læse nyheder i kategorien Veje, Trafik og Transport

Tusindvis af børn på skolevejene

Pas på os-skilt

I Silkeborg Kommune vil der i august måned være skilte med teksten ”Pas på os” langs skolevejene. Det er et synligt bevis på, at nu er sommerferien ved at være slut og tusindvis af mindre og større børn vil igen færdes til fods, på cykel, løbehjul og lignende til og fra skole hver dag. Det stiller krav til trafikanterne om at vise ekstra hensyn.

Grønt lys til Nordskovvej

Norskovvej

Silkeborg Kommune kan nu gå i gang med at bygge Nordskovvej, som skal fordele den stigende trafik fra øst på to veje, Århusvej og den nye Nordskovvej. Det vil aflaste Christian 8s Vej, Østergade og gøre området omkring havnen mere fredeligt.

Hvordan skal Vestergade og Søndergade se ud?

Vestergade

Vi renoverer Vestergade og Søndergade, og vi vil meget gerne høre din mening. Del dine idéer og tanker med os 25. maj - 9. juni, hvor vi holder pop-up event i gågaden.

Svejbæk Søvej

Billede af Svejbæk Søvej 10