Sådan får du indflydelse

Erhvervsstrategien er dynamisk og fuld af muligheder, som vi kan realisere i fællesskab. Vi har en fælles interesse i at skabe endnu mere vækst og udvikling i Silkeborg, så støt op om netværk og projekter og brug løs af de muligheder, du får.
Sådan får du indflydelse

Vores erhvervsstrategi omsættes til konkrete handlinger og initiativer i årlige erhvervshandleplaner, der skaber vækst og udvikling i hele Silkeborg Kommune.

Over 100 virksomheder har bidraget til udarbejdelsen af erhvervsstrategien. Vores ønske er, at fortsætte det gode samarbejde med områdets virksomheder i realiseringen af erhvervsstrategien. Vi har derfor brug for at høre din mening om, hvordan vi skaber endnu mere vækst og udvikling i Silkeborg Kommune.

Lad os hjælpes ad med at skabe resultater.

Udviklingsmøder

Gå i dialog med borgmesteren ved åbne møder om erhvervsudviklingen i Silkeborg Kommune. Del dine gode idéer, synspunkter og bliv opdateret på, hvor langt vi er med at realisere erhvervsstrategien.

Vil du gerne have en personlig invitation til næste møde kan du skrive til erhverv@silkeborg.dk

Få besøg af borgmesteren

Hver uge besøger borgmesteren en virksomhed. Vil du også have besøg og få en personlig snak med borgmesteren?

Send en invitation direkte til Borgmester Steen Vindum på mail Steen.Vindum@silkeborg.dk

Vil din branche samarbejde om at skabe mere vækst?

Det er vores mål at gøre meget for mange. Men vi tror også på, at vi på udvalgte områder har særligt gode forudsætninger for at skabe vækst. Det gælder fx indenfor Finans og IT, Produktion, Oplevelser & Turisme, hvor vi allerede har etableret virksomhedssamarbejder – samt indenfor Vand & Vind, hvor vi vil udnytte vores potentiale bedre.

Er din branche også særlig stærk i Silkeborg-området eller har den et særligt stort potentiale, som vi i fællesskab kan hjælpe på vej?

Tag fat i os, hvis vi skal samarbejde om at skabe mere vækst.

Skriv til erhverv@silkeborg.dk  

Fart på strategien - fart på Silkeborg

Du kan læse om alle de handlinger der skal sætte fart på Silkeborg Kommunes erhvervsstrategi i Erhvervshandleplan 2018 (PDF)

Sidst opdateret