Vi går et skridt videre

Vi støtter udviklingen i områdets mange eksisterende virksomheder. Vi gør meget for mange med en bred indsats. Men vi tror også på, at vi på udvalgte områder har særligt gode forudsætninger for vækst.
Etablerede virksomheder vi går et skridt videre

I Silkeborg har vi en alsidig erhvervsstruktur med mange dygtige virksomheder i mange forskellige brancher. Vi gør derfor meget for mange, men tror også på at vi har særlige forudsætninger for vækst på en række områder. 

Vi arbejder bl.a. med følgende initiativer:

  • Digital forretningsudvikling
  • Internet Week Denmark 2017
  • Silkeborg Valley
  • Udvikling af fødevareklyngen
  • Vækstgruppe for ejerledere
  • Turismefremme

Vil din branche samarbejde om at skabe mere vækst?

Det er vores mål at gøre meget for mange. Men vi tror også på, at vi på udvalgte områder har særligt gode forudsætninger for at skabe vækst. Det gælder fx indenfor Finans og IT, Produktion, Oplevelser & Turisme, hvor vi allerede har etableret virksomhedssamarbejder – samt indenfor Vand & Vind, hvor vi vil udnytte vores potentiale bedre.

Er din branche også særlig stærk i Silkeborg-området eller har den et særligt stort potentiale, som vi i fællesskab kan hjælpe på vej?

Tag fat i os, hvis vi skal samarbejde om at skabe mere vækst.

Skriv til erhverv@silkeborg.dk  

Fart på strategien - fart på Silkeborg

Du kan læse om alle de handlinger der skal sætte fart på Silkeborg Kommunes erhvervsstrategi i Erhvervshandleplan 2017 (PDF).

Sidst opdateret