nyheder

Silkeborg inviterer til digital konference

Digital konference - LeadIt & UseIt

Skal din virksomhed med, når efterårets store, digitale konference LEADit & USEit løber af stablen 26. oktober? Bliv klædt på til at bruge digitaliseringens muligheder til at skabe succes i din virksomhed.

Silkeborg rykker frem i DI’s erhvervsklimamåling

Motorvejen september 2016

Tidligere i år indtog Silkeborg Kommune en 6. plads blandt landets mest erhvervsvenlige kommuner i Dansk Byggeris undersøgelse, og i DI’s netop offentliggjorte måling af erhvervsklimaet rykker Silkeborg også frem.

To flygtninge glade i job hos virksomheden Etiflex

Partyzan og Noorydeen_Etiflex

Partyzan Mamed Haji og Noorydeen Khalil Esmail fra Syrien er begge blevet fastansat ved etiketvirksomheden Etiflex i Them ved Silkeborg. Her er de faldet rigtig godt til både personligt og arbejdsmæssigt.

Ny mobil-ordning for erhvervsaffald i Østjylland

Borgmestrene i de 12 Business Region Aarhus-kommuner er enige om at arbejde for en fælles og en langt mere fleksibel ordning for aflevering af erhvervsaffald på de østjyske genbrugspladser. Harmoniseringen skal gøre det lettere for virksomhederne at få adgang til genbrugspladserne og er et skridt i retning mod en styrket business region, der arbejder sammen om tiltag, der giver merværdi for virksomhederne.

40, men ikke for fed

Fødselsdagsevent på rasteplads ved E45 motorvejen.

Pendlere, erhvervsliv og de østjyske borgmestre mødtes i dag på E45 rasteplads Ejer Bavnehøj Øst for at fejre, at det er 40 år siden, at den første strækning af E45 Østjyske Motorvej blev indviet, og at udvidelsen af E45 med det 3. spor er igangsat på strækningen Skanderborg S. – Aarhus S.

Byggeriet af Papirtårnet kan gå i gang

Papirtaarnet i Silkeborg

Silkeborg Kommune har bevilget de nødvendige dispensationer til, at byggeriet af Papirtårnet og et nyt p-hus på Papirfabrikken kan gå i gang. Fra 2020 kan Silkeborg se frem til en helt ny beboelsesejendom, der med sine 70 meter bliver Midtjyllands højeste.