nyheder

Silkeborg Kommune på talentjagt for erhvervslivet

Håndtryk

Det er ikke kun inden for sportsverdenen, talentjagten er i gang. Silkeborg Kommune stiller også i 2018 skarpt på at matche talenter med lokale virksomheder, der har brug for arbejdskraft.

Teknologifestival i Silkeborg

Virtual reality til Internet Week Denmark

Endnu engang er Silkeborg Kommune partner, initiativtager og medarrangør af festivalen Internet Week Denmark, der i år løber af stablen 2.-6. maj 2018 med over 100 arrangementer.

Temadag om socialøkonomiske virksomheder

Konference

Stadig flere socialøkonomiske virksomheden slår sig ned i Silkeborg, og Silkeborg Kommune gør en målrettet indsats for at skabe gode rammer for denne type virksomheder.

Fart på erhvervslivet i Silkeborg

Grafik over erhvervjordssalg

Silkeborg blev i 2017 kåret som Østjyllands mest erhvervsvenlige kommune og har i løbet af de sidste to år solgt jordarealer til erhvervsbyggeri, som tilsammen svarer til 61 fodboldbaner.

Kom med til Plads til Vækst 2018

Plads til vaekst 2018

Den 6. marts 2018 er du inviteret med til topmøde om rammer for erhvervsudvikling i Silkeborg Kommune. Det er gratis at deltage.

Erhvervshandleplanen 2018

Erhvervshandleplanen

I Erhvervshandleplanen 2018 er der afsat 4,5 millioner kroner til 12 stærke initiativer, der skal støtte op om den positive erhvervsudvikling i Silkeborg Kommune.