nyheder

Kom med til Plads til Vækst 2018

Plads til vaekst 2018

Den 6. marts 2018 er du inviteret med til topmøde om rammer for erhvervsudvikling i Silkeborg Kommune. Det er gratis at deltage.

Erhvervshandleplanen 2018

Erhvervshandleplanen

I Erhvervshandleplanen 2018 er der afsat 4,5 millioner kroner til 12 stærke initiativer, der skal støtte op om den positive erhvervsudvikling i Silkeborg Kommune.

Silkeborg inviterer til digital konference

Digital konference - LeadIt & UseIt

Skal din virksomhed med, når efterårets store, digitale konference LEADit & USEit løber af stablen 26. oktober? Bliv klædt på til at bruge digitaliseringens muligheder til at skabe succes i din virksomhed.

Silkeborg rykker frem i DI’s erhvervsklimamåling

Motorvejen september 2016

Tidligere i år indtog Silkeborg Kommune en 6. plads blandt landets mest erhvervsvenlige kommuner i Dansk Byggeris undersøgelse, og i DI’s netop offentliggjorte måling af erhvervsklimaet rykker Silkeborg også frem.

To flygtninge glade i job hos virksomheden Etiflex

Partyzan og Noorydeen_Etiflex

Partyzan Mamed Haji og Noorydeen Khalil Esmail fra Syrien er begge blevet fastansat ved etiketvirksomheden Etiflex i Them ved Silkeborg. Her er de faldet rigtig godt til både personligt og arbejdsmæssigt.