Fælles jagt på landets bedste

Silkeborg Kommune og flere lokale virksomheder vil jagte talenter til det årlige Danmarksmesterskab for erhvervsuddannelser, DM i Skills
Afslutningsceremoni ved DM i Skills 2015

Talentjagten er i gang. Silkeborg Kommune har indledt et samarbejde med flere lokale virksomheder om at få flere talenter til Silkeborg. For første gang danner kommunen og virksomhederne derfor også fælles front, når det årlige Danmarksmesterskab for erhvervsuddannelser, DM i Skills, løber af stablen i Fredericia 4.-6. februar 2016.

”Vi er gået sammen om at trække talenter til området og synliggøre Silkeborg som et godt sted at arbejde og bo. Silkeborg har jo rigtig meget at byde på, og når virksomhederne og kommunen samarbejder, står vi stærkere”, lyder det fra Silkeborg Kommunes borgmester Steen Vindum, der selv planlægger at lægge vejen forbi DM i Skills fredag 5. februar 2016.

Danmarks største uddannelsesevent
DM i Skills er Danmarks største uddannelsesevent. For de omkring 68.000 besøgende vil her være masser at se og opleve. Omkring 300 unge deltager i Danmarksmesterskabet for erhvervsuddannelser. De kæmper inden for de forskellige fag om at blive landets bedste – for eksempel om at blive den bedste kok, klejnsmed, vvs’er, anlægsgartner, murer osv.

DM i Skills giver de unge en chance for at vise deres talenter og er med til at synliggøre erhvervsskolernes muligheder for de besøgende – og for virksomheder er messen en chance for at markedsføre sig som en god arbejdsplads og komme i dialog med potentielle nye lærlinge.

Læs mere om DM i Skills

Silkeborg jagter talenter
I alt deltager syv lokale Silkeborg-virksomheder sammen med Silkeborg Kommune på messen på en fælles stand under overskriften ”Silkeborg jagter talenter”.

På standen kan alle besøgende få en snak med virksomhederne og kommunen og høre mere om mulighederne i Silkeborg-området – både i forhold til job, fritid, kultur og bosætning.

De deltagende Silkeborg-virksomheder er DK Totalbyg, Ribu Inventarsnedkeri, Andreas’ Anlæg, Troelsgaard VVS, Mariehøj Murerforretning, Salten El og Gustav Hansen.

Læs mere om kampagnen Silkeborg jagter talenter

Yderligere oplysninger:
Borgmester Steen Vindum, Silkeborg Kommune, mobil 26 29 37 32
Udviklingschef Gregers Pilgaard, Silkeborg Kommune, mobil 20 90 13 68

Sidst opdateret