Nyhedsbrev i nyt design

Vi skifter navn og præsenterer nyt design på kommunens nyhedsbrev samt foretager ændringer i valg af interessegrupper, du kan tilmelde dig
Send en mail

Nyt navn

Nyhedsservice skifter navn til Nyhedsbrev.

Nyt design

Nyhedsbrevet bliver fortsat udsendt én gang i døgnet, når der er nyt fra de interessegrupper, du er tilmeldt. Men du vil fremover modtage et designmæssigt mere frisk nyhedsbrev, som nu også indeholder billeder, der understøtter artiklerne i nyhedsbrevet.

Udgåede interessegrupper

Du vil ikke længere modtage nyheder og information fra følgende interessegrupper:

  • Nyheder
  • Geografiske områder

Interessegruppen Nyheder og de tre geografiske interessegrupper Nord, Syd og Øst er fjernet, da relevante emner vil være omfattet af en eller flere af de øvrige grupper. Hvis du er tilmeldt en af de udgåede interessegrupper, kan du med fordel tilmelde dig en eller flere andre, som du er interesseret i.

Ny interessegruppe

Vi har oprettet en gruppe med navnet Politik, som fremover vil omfatte nyheder og information inden for området politik, dog ikke Dagsordener og beslutninger, der er en gruppe for sig.

God fornøjelse med nyhedsbrevet

Vi håber, det ”nye” nyhedsbrev vil falde i din smag, hvad enten du allerede er tilmeldt Nyhedsservice eller har fået lyst til at prøve det af.

Er du interesseret, så tilmeld dig nedenfor:
Tilmeld nyhedsbrev

Husk du kan altid ændre i din tilmelding eller afmelde nyhedsbrevet.

Sidst opdateret