Nyheder om kommunen

Her kan du læse nyheder i kategorien Kommunen

Kommunen Informerer

Kommunen Informerer uge 49, 2017

Kommunen informerer én gang om ugen i Ekstraposten. Se den seneste og tidligere annoncesider her på siden.

Sorring-Voel-område udvalgt som landsbyklynge

Billede af Voel-By set fra oven

Sorring-Voel-område bliver en af landsbyklyngerne i den landsdækkende kampagne Landsbyklynger, der får støtte til landsbyudvikling. Et nyt samarbejde skal styrke livet i landsbyerne.

Silkeborg Kommunes nærdemokrati står stærkt

Kragelund turistfolder

Silkeborg Kommune vil have Danmarks bedste nærdemokrati. Sådan står det skrevet i kommunens strategi for inddragelse af kommunens lokalområder. Og vi er rigtig godt på vej!

Silkeborg til innovationsminister Sophie Løhde: Hjælp os!

Sophie Løhde besøger Marienlund

Torsdag 9. november 2017 besøgte innovationsminister Sophie Løhde det nye, topmoderne Marienlund Plejecenter i Silkeborg. Her drøftede hun det gode hverdagsliv og velfærdsteknologi, behovet for nemmere og hurtigere dokumentation og paradokser i lovgivningen.

Husk muligheden for at brevstemme

Har du ikke mulighed for at stemme til Byråds- og Regionsrådsvalget på valgdagen 21. november, kan du brevstemme i stedet.

Bred aftale om budgettet for 2018

Penge

Silkeborg Byråd har vedtaget budgettet for 2018 og overslagsårene 2019-21 med 28 ud af byrådets 31 medlemmer. Kun Enhedslisten og Liberal Alliance står ikke bag budgettet.

Silkeborg siger KNÆK CANCER 24. oktober

Silkeborg siger knaek cancer

Kom og vær med, når vi bakker op om den landsdækkende indsats, hvor vi står sammen om at knække cancer. Det hele finder sted på Torvet tirsdag 24. oktober 2017.