Nyheder om kommunen

Her kan du læse nyheder i kategorien Kommunen

Borgmesteren fremlægger første forslag til næste års budget

Byrådet holder budgetseminar for 2019

Skoleområdet og børneområdet får et markant løft i de kommende år. Det fremgår af det første forslag til budgettet for 2019 og overslagsårene 2020-22, som borgmester Steen Vindum fremlagde på byrådets årlige budgetseminar 14. og 15. august 2018.

Kommunen Informerer

Kommunen Informerer uge 33, 2018

Kommunen informerer én gang om ugen i Ekstraposten. Se den seneste og tidligere annoncesider her på siden.

H.M. Dronningen besøger Silkeborg Kommune

H.M. Dronningen i Silkeborg

3. og 4. september 2018 besøger H.M. Dronningen Silkeborg Kommune som en del af Majestætens sommertogt med Kongeskibet Dannebrog. Her på siden finder du al information om besøget.

Hils H. M. Dronningen velkommen

Rådhuset med flag foran

Du og din forening har mulighed for at være med i en faneborg, når Silkeborg Kommune får besøg af H.M. Dronningen til september.

Genindførelse af afbrændingsforbud

Midtjysk Brand & Redning

Fra mandag 2. juli 2018 kl. 17 genindføres afbrændingsforbuddet i Silkeborg Kommune, fordi brandfaren nærmer sig det ekstreme. Det er historisk tørt.

Afbrændingsforbuddet er ophævet

Midtjysk Brand & Redning

Midtjysk Brand & Redning ophæver med øjeblikkelig virkning det afbrændingsforbud, der blev udstedt for Silkeborg Kommune 5. juni 2018.