Nyheder om kommunen

Her kan du læse nyheder i kategorien Kommunen

Kommunen Informerer

Kommunen Informerer uge 25, 2018

Kommunen informerer én gang om ugen i Ekstraposten. Se den seneste og tidligere annoncesider her på siden.

Afbrændingsforbuddet er ophævet

Midtjysk Brand & Redning

Midtjysk Brand & Redning ophæver med øjeblikkelig virkning det afbrændingsforbud, der blev udstedt for Silkeborg Kommune 5. juni 2018.

Arkitektkonkurrence for kæmpeareal i Silkeborg midtby

Markering af konkurrenceareal på kort

Silkeborg Kommune, foreningen Realdania og lokale aktører har indgået et partnerskab om at gennemføre en parallelkonkurrence om en samlet masterplan for Søfronten og Havnen i Silkeborg by. Masterplanen skal styrke sammenhængen mellem Silkeborgs nærhed til natur og bylivet i byens midte.

Rengøring vinder pris for ambitiøst uddannelsesprojekt

Rengøring

Sektionen Rengøring har et mål om at alle rengøringsassistenter bliver uddannet som rengøringsteknikere for at styrke kompetencerne, den faglige stolthed, arbejdsglæden og den personlig udvikling. 60 ud af 225 er uddannet.

Kulturhovedstadsåret gav overskud i Silkeborg

Billede fra kulturhovedstadens kontor på torvet

Silkeborgs engagement i Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017 resulterede ikke kun i kulturoplevelser og mange besøgende, men også i flere jobs og øget omsætning, viser ny rapport.

Vind prisen for årets lokalområde 2018

Aarets Lokalomraade

Prisen går til et område, der har gjort en særlig indsats for at styrke livet i lokalområdet. Med prisen følger 40.000 kr. til det projekt, der står øverst på områdets ønskeliste.