Nyheder om kommunen

Her kan du læse nyheder i kategorien Kommunen

Risiko for strejke og lockout

Strejke

Forligsmanden har udsat strejke og lockout i yderligere 14 dage. Se hvilke arbejdspladser, der er udtaget til konflikt.

Kommunen Informerer

Kommunen Informerer uge 16, 2018

Kommunen informerer én gang om ugen i Ekstraposten. Se den seneste og tidligere annoncesider her på siden.

Vind prisen for årets lokalområde

Aarets Lokalomraade

Prisen går til et område, der har gjort en særlig indsats for at styrke livet i lokalområdet. Med prisen følger 40.000 kr. til det projekt, der står øverst på områdets ønskeliste.

Silkeborg-succes breder sig til Norge

DreamBox på VUC

DreamBoxen blev opfundet af unge silkeborgensere og har været en stor succes i forbindelse med to byrådsvalg i Silkeborg. Nu er konceptet eksporteret til Sarpsborg Kommune i Norge.

Kom med til Plads til Vækst 2018

Plads til vaekst 2018

Den 6. marts 2018 er du inviteret med til topmøde om rammer for erhvervsudvikling i Silkeborg Kommune. Det er gratis at deltage.