Nyheder om kommunen

Her kan du læse nyheder i kategorien Kommunen

Kommunen Informerer

Kommunen Informerer uge 8, 2018

Kommunen informerer én gang om ugen i Ekstraposten. Se den seneste og tidligere annoncesider her på siden.

Strømafbrydelse medførte IT-problemer

IT-problemer

Silkeborg Kommunes IT-teknikere har arbejdet hårdt på at genskabe normal drift af kommunens systemer efter en strømafbrydelse om eftermiddagen mandag den 29. januar 2018. De fleste systemer er nu oppe at køre igen.

Åbningstider i julen

Rådhus

Borgerservice holder lukket mellem jul og nytår, og det samme gør hovednummeret. Beskæftigelsesafdelingen kan træffes på telefonen den 28. og 29. december 2017.

Sorring-Voel-område udvalgt som landsbyklynge

Billede af Voel-By set fra oven

Sorring-Voel-område bliver en af landsbyklyngerne i den landsdækkende kampagne Landsbyklynger, der får støtte til landsbyudvikling. Et nyt samarbejde skal styrke livet i landsbyerne.

Silkeborg Kommunes nærdemokrati står stærkt

Kragelund turistfolder

Silkeborg Kommune vil have Danmarks bedste nærdemokrati. Sådan står det skrevet i kommunens strategi for inddragelse af kommunens lokalområder. Og vi er rigtig godt på vej!