Her finder du alle nyhedsartikler fra 2018

Kommunen Informerer

Kommunen Informerer uge 25, 2018

Kommunen informerer én gang om ugen i Ekstraposten. Se den seneste og tidligere annoncesider her på siden.

Afbrændingsforbuddet er ophævet

Midtjysk Brand & Redning

Midtjysk Brand & Redning ophæver med øjeblikkelig virkning det afbrændingsforbud, der blev udstedt for Silkeborg Kommune 5. juni 2018.

Arkitektkonkurrence for kæmpeareal i Silkeborg midtby

Markering af konkurrenceareal på kort

Silkeborg Kommune, foreningen Realdania og lokale aktører har indgået et partnerskab om at gennemføre en parallelkonkurrence om en samlet masterplan for Søfronten og Havnen i Silkeborg by. Masterplanen skal styrke sammenhængen mellem Silkeborgs nærhed til natur og bylivet i byens midte.

God patientsikkerhed i fokus

Ældre borger i sengen

Hvert år gør Silkeborg Kommune antallet af utilsigtede hændelser op. I 2017 var der i alt 3.590 utilsigtede hændelser i Silkeborg Kommune, hvor 1.721 af dem handlede om medicin. Alle indberetninger bruges til at gøre patientsikkerheden endnu bedre.