Her finder du alle nyhedsartikler fra 2018

Borgmesteren fremlægger første forslag til næste års budget

Byrådet holder budgetseminar for 2019

Skoleområdet og børneområdet får et markant løft i de kommende år. Det fremgår af det første forslag til budgettet for 2019 og overslagsårene 2020-22, som borgmester Steen Vindum fremlagde på byrådets årlige budgetseminar 14. og 15. august 2018.

Kommunen Informerer

Kommunen Informerer uge 33, 2018

Kommunen informerer én gang om ugen i Ekstraposten. Se den seneste og tidligere annoncesider her på siden.

Er du generet af måger?

maage på tag

Vi har samlet en række gode råd og tips til, hvordan du kan forbygge, at mågerne slår sig ned på dit tag, samt hvordan du søger om hjælp til at regulere måger på din ejendom.

Tusindvis af børn på skolevejene

Pas på os-skilt

I Silkeborg Kommune vil der i august måned være skilte med teksten ”Pas på os” langs skolevejene. Det er et synligt bevis på, at nu er sommerferien ved at være slut og tusindvis af mindre og større børn vil igen færdes til fods, på cykel, løbehjul og lignende til og fra skole hver dag. Det stiller krav til trafikanterne om at vise ekstra hensyn.

Silkeborg forvandles til én stor scene

Billede af pige på rød bold og kæmpedukke ført af en mand

Parade med marcherende gæs, tangodans i butiksvindue og fire meter høje marionetdukker midt på gaden. Alt det og meget mere kan opleves, helt gratis, når DIG Festival 2018 kommer til Silkeborg.