Nyheder

Her finder du alle nyhedsartikler fra 2017

Herningvej spærres

Spaerring af Herningvej

Fra mandag den 23. oktober 2017 til og med lørdag den 23. december 2017 vil Herningvej være delvist eller helt spærret i forbindelse med tilslutningen af et nyt boligområde. Læs mere om omkørslen.

Kommunen Informerer

Kommunen Informerer uge 42, 2017

Kommunen informerer én gang om ugen i Ekstraposten. Se den seneste og tidligere annoncesider her på siden.

Ringvejen delvist spærret

Ringvejen delvist spaerret

Frem til midten af oktober 2017 renoverer vi asfalten på Ringvejen, så I kan få en bedre køreoplevelse. Det betyder, at du som bilist skal være opmærksom på omkørsler i perioden. Læs mere om vejarbejdets 6 etaper.

Bred aftale om budgettet for 2018

Penge

Silkeborg Byråd har vedtaget budgettet for 2018 og overslagsårene 2019-21 med 28 ud af byrådets 31 medlemmer. Kun Enhedslisten og Liberal Alliance står ikke bag budgettet.

Silkeborg siger KNÆK CANCER 24. oktober

Silkeborg siger knaek cancer

Kom og vær med, når vi bakker op om den landsdækkende indsats, hvor vi står sammen om at knække cancer. Det hele finder sted på Torvet tirsdag 24. oktober 2017.

Pigefodboldens uge

Fodboldspillere

I samarbejde med DBU Jylland, eliteSilkeborg og SIF Q afvikler Silkeborg Kommune en unik uge for alle med interesse i pigefodbold – både spillere, trænere og ledere inviteres til spændende aktiviteter onsdag – lørdag i uge 42.

Silkeborg inviterer til digital konference

Digital konference - LeadIt & UseIt

Skal din virksomhed med, når efterårets store, digitale konference LEADit & USEit løber af stablen 26. oktober? Bliv klædt på til at bruge digitaliseringens muligheder til at skabe succes i din virksomhed.

Elever og lærere viste den nye Thorning Skole frem

Thorning Skole åbent hus 051017

Thorning Skole er blevet renoveret og moderniseret for at skabe bedre rammer for undervisning. Nu er arbejdet ved at være ved vejs ende, og derfor bød elever og lærere hele byen indenfor til åbent hus for at vise alt det nye frem.

Sidst opdateret