Her finder du alle nyhedsartikler fra 2018

Risiko for strejke og lockout

Strejke

Forligsmanden har udsat strejke og lockout i yderligere 14 dage. Se hvilke arbejdspladser, der er udtaget til konflikt.

Skoleelever er gearet til at snakke teknologiforståelse

Skoleelever eksperimenterer med 3D print

Det digitale forskningsprojekt Fablab@School er afsluttet, men FabLab lever videre. Lærere og pædagoger uddannes som FabLab-pionerer, og lokale skole-FabLabs skyder frem. Erfaringerne fra FabLab Silkeborg skal nu også på en national dagsorden.

Kommunen Informerer

Kommunen Informerer uge 16, 2018

Kommunen informerer én gang om ugen i Ekstraposten. Se den seneste og tidligere annoncesider her på siden.

Teknologifestival i Silkeborg

Virtual reality til Internet Week Denmark

Endnu engang er Silkeborg Kommune partner, initiativtager og medarrangør af festivalen Internet Week Denmark, der i år løber af stablen 2.-6. maj 2018 med over 100 arrangementer.

Solgårdens venneforening inviterer på middag

Plejecenteret Solgården

Den spritnye venneforening på plejecenteret Solgården har mødtes for første gang. Og de inviterer indenfor til fællesspisning allerede i april. Fokus er fortsat på at bevare den gode kontakt til lokalbefolkningen.

Børnecenter Solbo vinder pris

Medarbejdere fra Solbo

Arbejdsmiljørådet uddelte onsdag 11. april fire priser. Børnecenter Solbo i Rensenbro modtog prisen i kategorien Psykisk arbejdsmiljø.

Hollandsk universitet søger inspiration i Silkeborg

Dreng betragter maskine i FabLab

Torsdag den 12. april får Videncenter for digital fabrikation og design besøg fra HAN University i Holland. Universitet har arrangeret en studietur med 20 deltagere til Silkeborg for at blive kloge på, hvordan vi arbejder med FabLab på kommunens folkeskoler.