Klar til fremtiden

I de kommende år står Silkeborg Kommune over for flere store udfordringer. Derfor satte Silkeborg Kommune i løbet af 2013 flere indsatser i gang, der skal gøre os klar til fremtiden. Her på siden kan du læse mere om de forskellige tiltag. 
Børn i klasseværelse

Klar til skolereformen

Fold alle ud

Forsøgsbolig til ældre

Fold alle ud

Pædagoger lærer at styrke børns udvikling med it

Fold alle ud

Læs mere om kompetenceløft af pædagoger

Pædagog i Tumlehøjen Kathrine Bie Gregersen har været på kursus i mediepædagogik. Her afprøver hun nogle af de nye værktøjer, som hun har lært om på kurset.  

Over halvdelen af landets børnehaver har for længst anskaffet sig en iPad. Alligevel er det langt fra alle, der formår at udnytte de muligheder, der ligger i det digitale univers. Derfor bliver samtlige pædagoger i Silkeborg Kommune sendt på kursus i at kombinere leg og digitale medier for at styrke børnenes udvikling.

Læs nyheden

Bedre og billigere gadelys

Fold alle ud

Læs mere om gadelys

Arbejder udskifter vejbelysning 

Silkeborg Kommune har i 2013 vedtaget en ny belysningsstrategi, der sikrer bedre og billigere gadelys. Det betyder blandt andet, at vi skifter vejbelysningen til LED. De nye pærer bruger væsentligt mindre energi og har indtil videre gjort det muligt at genindføre natbelysning i weekenderne, uden at energiforbruget stiger i forhold til 2012.

"Mere gadelys om natten på vej i Silkeborg"

"Vejbelysning udskiftes til LED-belysning"

Se belysningsstrategien

Spørgsmål og svar om vejbelysning

Nyt Museum Jorn

Fold alle ud

Sidst opdateret